Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

3-Sixty Undercuff Glove 15960 Svart

620.33 NOK  539.53 NOK
Du får : 13% avslag

  • Modell: Marmot norge 11396
Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

Ultimate beskyttelse og ultimate passer alle i en stilig hanske - 3 Sixty Undercuff Glove har Marmot sin vindtett og pustende MemBrain® stoff og en vindtett, vanntett og pustende MemBrain® innsats. Fôret er konstruert for å trekke fuktighet vekk fra huden din; denne hansken er isolert med Thermal R ™ for å holde hendene varme og tørre. Outfinished sømmer på hånd økning behendighet og taktilitet ved å vri på sømmonnet bort fra hånden og en montert mansjett sitter fint under jakken.
Viktigste materialene
MemBrain® 2L 100% Nylon 4.4 oz / km
Lining Materiale
DriClime® 3-dimensjonale fukttransporterende Lining
Isolasjonsmateriell
Thermal R ™
Armering Material
Washable Hairsheep Leather 0,7 - 0,8 mm
Glove Sett Material
MemBrain® Glove Insert - Vanntett, pustende og vindtett
Vekt
. £ 0 6.35oz (180g)
MemBrain®

Hva er det?

Marmot Membrain ™ lamine benytter avansert teknologi som balanserer best i ytelse puste, vanntetthet, og vannavstøtende med utmerket holdbarhet. Med et minimum av 10, 000mm / 10,000mm ytelse det er garantert å holde deg tørr og komfortabel i den verste av været.

Hvordan virker det?

Marmot Membrain ™ teknologi gir god værbeskyttelse med interiørkomfort. Den hydrofile natur PU lamine røduserer interne kondens og øker komforten rekkevidde ved å rødusere dempende effekt forårsaket ved å konvertere kondens bygge opp tilbake til damp.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Dette 2 Layer Laminering kombinert med overlegne ansikt tekstiler, skape en myk, rolig vanntett og pustende stoff med overlegen ytelse. Med utmerket pusteevne og langsiktig holdbar vanntetthet denne forhånd stoff teknologi bringer et nytt nivå av ytelse til verdibevisste forbrukere

Ytelsesspesifikasjoner

Vanntetthet:. 10.000 mm minimum JIS-L 1092 < br /> Pusteevne: 10000 gm / 24t minste jigs-1099 B1
Hohenstein RET: 6 til 8
Technology: 2 lag hydrofil PU Lamine

DriClime®

Hva er det? DriClime® mesh er et bi-komponent denier gradient dimensjonal strikk laget av to forskjellige denier garn. Ved hjelp av ekstremt fine fornektere dette strikke er ekstremt lett med overlegen fuktsprødning.

Hvordan virker det?

De større ytre garn er en spesiell filament med en åpen kapillarstruktur, som trekker fuktighet vekk fra huden til baksiden av mesh hvor det sprer seg for å øke fordampningen. Den dimensjonale strukturen i strikk, kombinert med de mindre denier tråder på baksiden av mesh øke arealet som åpner for større fuktighet holder kapasitet.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Denne teknologien øker innvendig komfort av plagget ved at brukeren til å føle seg mindre klam og mer komfortabel over et brødt spekter av temperaturer og forhold. Mesh hindrer kondens samler seg på huden uansett hvilket nivå av aktivitet på grunn av dens 3-dimensjonal struktur. Den dimensjonale strikket struktur hjelper også ved å spre fuktighet over en større overflate å maksimere effektiviteten i prosessen fordampe. Denne teknologien løser problemet med kondens og intern trøst at selv den mest pustende stoffer har problemer med under høy intensitet aktiviteter

Ytelsesspesifikasjoner

Innhold:. 78% Polyester, 22% Nylon
Total vekt: 32 g / m2

Thermal R ™

Fra jakker og bukser til hansker og sovepose, er Marmot sin Thermal R ™ isolasjon vår ultra-varm syntetisk løsning for kaldt vær aktiviteter.

Hva er det?

Thermal R ™ er Marmot proprietære familie av polyester isolasjon er spesielt utviklet for å møte ulike kaldt vær behov.

Hvordan virker det?

Den unike kombinasjonen av flere kanaler og hule fibre er utformet for å gi maksimal varme samtidig rødusere de negative virkningene av svette, kondens og fuktighet. Den fine fler kanalisert fiber transporterer bort fukt Menn hulfibrene gir utmerket loft med minimal vekt.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Thermal R ™ isolasjon er spenstig, har utmerket varme til vekt, og er svært slitesterkt.
Hvorfor har vi oppfordrer skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

handwear Care

Håndvask bare
Hang tørke
Gjør ikke blekemiddel
Må ikke strykes
Må ikke renses
Må ikke tørkes