Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Alpinist Bib 30630 Svart

4,449.31 NOK  3,641.27 NOK
Du får : 18% avslag

  • Modell: Marmot norge 9538

Vennligst Velg:Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

Den Alpinist Bib er ikke fremmed for fjell reise. Med en tre-lags GORE-TEX® Pro stoff som finnes i mikro sydd og helt søm tapet, har været-skjerming smekke du dekket under tøffe vinterforhold. Denne smekke er konstruert med elastiske og pustende soft shell tilbake og sidepaneler og utstyrt med justerbare seler; zip gylf og smekke dråpe sete minimere nedetid. De interne gamasjer har Gripper elastisk å fullt forsegle ut snøen.
Feature List
GORE-TEX Pro 3 Layer
100% sømtapet
Vann Resistent glidelåser
Softshell Tilbake og sidepaneler
justerbare seler
lårlomme med vanntette glidelåser
glidelås Napoleon brystlommer
Zip Front Fly
Anatomic Leddet Legs
Intern Gamasjer med Gripper elastisk
Cordura Scuff Guard
Bottom Hem Snøring
viktigste materialene
GORE-TEX® Pro Produkter 3L 100% Nylon 3.9 oz / km
Fit
Regular Fit < br /> Vekt
£ 1 12.4oz (805.1g)
GORE-TEX® Pro

Hva er det?

Den neste generasjonen av GORE-TEX® Pro-produkter benytter en helt ny, patentsøkt, membranteknologi. Denne nye membran, som brukes utelukkende i GORE-TEX® Pro-produkter, består av flere polytetrafluoretylen (ePTFE) lag med en unik mikrostruktur. Disse nye GORE-TEX® Pro stoffer er Gore mest varig beskyttende fjellklatring harde skall noensinne.

Hvordan virker det?

Building på tid testet Gore membranteknologi denne nye generasjonen av GORE-TEX® Pro-produkter bruker en 100% ePTFE basert multi-lags membran konstruksjon som eliminerer behovet for beskyttelses Oleophobic lag av tradisjonelle GORE-TEX® Pro-produkter som åpner for økt pusteevne og samtidig bevare sin beskyttelse mot forurensning.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Med opp til en 28% økning i pusteevne i forhold til dagens GORE-TEX® Pro laminater, denne teknologien øker innvendig komfort av plagget ved at brukeren til å føle seg mindre klam og mer komfortabel over et brødt spekter av temperaturer og forhold. Den nye membranteknologi yter bedre i lavere luftfuktighet, er mer komfortabel i varmere forhold forårsaket av solens lasting, og har forbedret tørre ut ganger i forhold med hyppige jobb hvile sykluser med.

Designet for å være enda mer holdbart og robust enn tidligere generasjoner, den nye GORE-TEX® Pro stoffer har en ny high density ripstop mikro rutenett vevd backer for ulempe motstand på innsiden, og en samling av holdbar slitesterk ansikt stoff på utsiden. < p> Ytelsesspesifikasjoner

Vanntetthet: JIS L-1092: 20 000 mm
Pusteevne: 3 til 6 avhengig stoff
Hvorfor vi oppfordrer skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

Klær Care

Vask med like farger
Vaskes kaldt
Lett Cycle
Lukk alle festene
Pulverisert vaskemiddel
Skyll grundig
Ingen tøymyknere
Må ikke strykes
Ikke blekemiddel
ikke renses
Tørketrommel lav
Fjern omgående