Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Basic Ski Mitt 19720 Svart

513.75 NOK  432.95 NOK
Du får : 16% avslag

  • Modell: Marmot norge 61724
Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

Gå tilbake til det grunnleggende med alt du trenger, og ingenting du ikke i den ultimate ski mitt. Dette helskinn mitt har outfinished sømmer for en mer komfortabel passform og bedre fingerferdighet, og er fylt med vannavvisende syntetisk isolasjon. Denne hansken er ferdig med et fukttransporterende DriClime® liner, undercuff design og Falcon Grip.
Feature List
Full Leather Construction
"Outfinished" Sømmer på Palm for Enestående Fit and Function
Undercuff Design Passer Under Jacket ermet
Falcon Grip
viktigste materialene
Vaskbart skinn 0,7 - 0,8 mm
Lining Materiale
DriClime® 3-dimensjonale fukttransporterende Lining
Isolasjonsmateriell
Thermal R
DriClime®

Hva er det? DriClime® mesh er et bi-komponent denier gradient dimensjonal strikk laget av to forskjellige denier garn. Ved hjelp av ekstremt fine fornektere dette strikke er ekstremt lett med overlegen fuktsprødning.

Hvordan virker det?

De større ytre garn er en spesiell filament med en åpen kapillarstruktur, som trekker fuktighet vekk fra huden til baksiden av mesh hvor det sprer seg for å øke fordampningen. Den dimensjonale strukturen i strikk, kombinert med de mindre denier tråder på baksiden av mesh øke arealet som åpner for større fuktighet holder kapasitet.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Denne teknologien øker innvendig komfort av plagget ved at brukeren til å føle seg mindre klam og mer komfortabel over et brødt spekter av temperaturer og forhold. Mesh hindrer kondens samler seg på huden uansett hvilket nivå av aktivitet på grunn av dens 3-dimensjonal struktur. Den dimensjonale strikket struktur hjelper også ved å spre fuktighet over en større overflate å maksimere effektiviteten i prosessen fordampe. Denne teknologien løser problemet med kondens og intern trøst at selv den mest pustende stoffer har problemer med under høy intensitet aktiviteter

Ytelsesspesifikasjoner

Innhold:. 78% Polyester, 22% Nylon
Total vekt: 32 g / m2
Hvorfor vi oppfordrer skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

handwear Care

Håndvask bare
Hang tørke
Gjør ikke blekemiddel
Må ikke strykes
Må ikke renses
Må ikke tørkes