Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Cataclysm Undercuff Glove 15360 Hvit

800.04 NOK  638.43 NOK
Du får : 20% avslag

  • Modell: Marmot norge 9448
Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

En lett konstruksjon og state-of-the-art Polartec® Alpha® isolasjon gjør at Cataclysm Undercuff Glove til å håndtere både stopp og farten. Ingen innsats som trengs for å være utrolig vanntett, kommer Cataclysm utstyrt med funksjonelle, fingernem anfall av outfinished sømmer og skumgummi for å beskytte kritiske innvirkning soner. Ideell for ski eller alpine turer, kombinerer denne hansken upåklagelig isolasjon med ekte pusteevne.
Feature List
NEW, Innovativt og pustende Knit Polartec Alpha Isolasjon
Outfinished Sømmer på Palm for Enestående Fit og funksjon < br /> beskyttende skum Padding i avgjørende innvirkning Zones
Undercuff Design Passer Under Jacket ermet
viktigste materialene
MemBrain® 2L 100% Nylon Stretch 3.8 oz / km, Washable Leather 0,7 - 0,8 mm
Lining Materiale
DriClime® 3-dimensjonale fukttransporterende Lining
Isolasjonsmateriell
Polartec® Alpha®
Armering Material
Vaskbart Leather 06. - 0.8mm
Vekt
. £ 0 6 oz (170g)
MemBrain®

Hva er det?

Marmot Membrain ™ lamine benytter avansert teknologi som balanserer best i ytelse puste, vanntetthet, og vannavstøtende med utmerket holdbarhet. Med et minimum av 10, 000mm / 10,000mm ytelse det er garantert å holde deg tørr og komfortabel i den verste av været.

Hvordan virker det?

Marmot Membrain ™ teknologi gir god værbeskyttelse med interiørkomfort. Den hydrofile natur PU lamine røduserer interne kondens og øker komforten rekkevidde ved å rødusere dempende effekt forårsaket ved å konvertere kondens bygge opp tilbake til damp.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Dette 2 Layer Laminering kombinert med overlegne ansikt tekstiler, skape en myk, rolig vanntett og pustende stoff med overlegen ytelse. Med utmerket pusteevne og langsiktig holdbar vanntetthet denne forhånd stoff teknologi bringer et nytt nivå av ytelse til verdibevisste forbrukere

Ytelsesspesifikasjoner

Vanntetthet:. 10.000 mm minimum JIS-L 1092 < br /> Pusteevne: 10000 g / 24t minste jigs-1099 B1
Hohenstein RET: 6 til 8
Technology: 2 lag hydrofil PU Lamine

Polartec® Alpha®

Polartec® Alpha® er en ny state-of-the-art syntetisk isolasjon som bannlyser behovet for ugjennomtrengelige down-proof stoffer ved å tilby en sjelden kombinasjon av lette varme og ekte pusteevne i en "puffy" style plagg.

Hva er det?

Polartec® Alpha® er et nytt konsept i syntetisk isolasjon fokusert på uovertruffen termo-regulering. I motsetning til konvensjonelle syntetiske isolasjon Polartec® Alpha® er en strikke materiale som gir god stabilitet og overlegen holdbarhet uten behov for scrims eller tett vevd fiber bevis fôr stoffer.

Hvordan virker det?

Den unike strikke struktur tillater bruk av svært pustende fôr stoffer som tillater kroppsvarme og fukt å bevege seg gjennom isolasjonen. Denne luften permeabilitet tillater for varm luft å flytte fra områder med høy konsentrasjon til områder med lav konsentrasjon skape en mer jevn fordeling av varmen med-i plagget.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Høy ventilasjon tillater ubegrenset bevegelse av fukt
Dries 20% raskere enn konvensjonelle syntetiske isolasjon
Ekstremt allsidig mye mer behagelig i et mye brødere spekter av aktiviteter enn konvensjonelle syntetiske isolert plagg. < br /> Meget holdbar strikk struktur tillater bruk av svært pustende fôr stoff for maksimal lufttetthet.
DriClime®

Hva er det? DriClime® mesh er et bi-komponent denier gradient dimensjonal strikk laget av to forskjellige denier garn. Ved hjelp av ekstremt fine fornektere dette strikke er ekstremt lett med overlegen fuktsprødning.

Hvordan virker det?

De større ytre garn er en spesiell filament med en åpen kapillarstruktur, som trekker fuktighet vekk fra huden til baksiden av mesh hvor det sprer seg for å øke fordampningen. Den dimensjonale strukturen i strikk, kombinert med de mindre denier tråder på baksiden av mesh øke arealet som åpner for større fuktighet holder kapasitet.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Denne teknologien øker innvendig komfort av plagget ved at brukeren til å føle seg mindre klam og mer komfortabel over et brødt spekter av temperaturer og forhold. Mesh hindrer kondens samler seg på huden uansett hvilket nivå av aktivitet på grunn av dens 3-dimensjonal struktur. Den dimensjonale strikket struktur hjelper også ved å spre fuktighet over en større overflate å maksimere effektiviteten i prosessen fordampe. Denne teknologien løser problemet med kondens og intern trøst at selv den mest pustende stoffer har problemer med under høy intensitet aktiviteter

Ytelsesspesifikasjoner

Innhold:. 78% Polyester, 22% Nylon
Total vekt: 32 g / m2
Hvorfor vi oppfordrer skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

handwear Care

Håndvask bare
Hang tørke
Gjør ikke blekemiddel
Må ikke strykes
Må ikke renses
Må ikke tørkes