Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Dame Bukker 30 21220 Gem Grønn

810.87 NOK  649.26 NOK
Du får : 20% avslag

  • Modell: Marmot norge 1165
Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

Ergonomisk designet for kvinner, kvinnenes Bukker 30 er en pålitelig all-purpose bag for alt fra helgen camping til dager på stien. SpiraFil høy loft isolasjon, wave konstruksjon og 3D hette holde deg varm og komfortabel, Menn en lang liste over funksjoner gir deg alt du forventer fra 40 år med laging sovepose.
Feature List
EN Testet < br /> SpiraFil Høy Loft isolasjon
nedfellbare Second Glidelås gir enkel tilgang
kvinner Specific Fit -. Mer Isolasjon på viktige områder
Wave Bygg
Classic TRAPESOIDALT Foot Box
Compression Stuff Sack
Feely Tegn Cords
Hood snor
Second Side Zip
Snagless Draft Tube
Stash Pocket
To Hang Loops
To veis glidelås Sliders
Velcro®-free Face Muff
Zipper Guards
Oppdatert EN 13537 vurdering
viktigste materialene
100% Polyester DWR 2.2 oz / km, 100% Polyester Preget DWR 2.2 oz / km
Lining Materiale
100% Polyester Tafffeta DWR 2.2 oz / km
Isolasjonsmateriell
SpiraFil ™ 120
Fyll Vekt
22.94oz ( 650g)
Bag Loft
4
Bag Temperatur F
30 ° C
Bag Temperatur C
-1 ° C
EN vurdering
Comfort: 33,3 ° F / 0,7 ° C | Nedre grense: 23 ° C / -5 ° C | Extreme: -7,9 ° F / -22,2 ° C
Interiør Lengde
75in (191cm)
Bag Dimensjoner (skulder x Hip x Foot)
58in (147.3cm) x 58in ( 147.3cm) x 38in (96.5cm)
veske Zipper posisjon
LZ, RZ
Vekt
£ 3 5.9oz (1528g)
SpiraFil ™

SpiraFil ™ er Marmot sin egen unike syntetisk isolasjon brukes i vår prisgunstige linje av soveposer.

Hva er det?

SpiraFil ™ er en unik blanding av store, spiral hulfibrer for loft og små polyesterfibre for varme, mykhet og komprimerbarheten.

Hva er fordelene med denne teknologien?

SpiraFil ™ gir en enestående kombinasjon av varme, mykhet, lav vekt, og kompakterbarheten. Termisk bonding sikrer høy rivestyrke og lang holdbarhet.

EN Testet

Testing Center

Marmot begynte som en sovepose selskap, og vi fortsetter å pioner ytelse , verdi og isolasjonsstandarder i utendørs industrien. Alle murmeldyr sovepose er EN testet for å sikre kvalitet og ytelse. Under utviklingsprosessen, sender vi alle prøver til Thelma Testing Center i Norge. Vi bruker kontinuerlig Thelma Center for å oppnå kontinuitet i våre resultater.

Hva er EN 13537 test? EN, en forkortelse for European Norm, er en regjering test for soveposer.

Hvordan er EN test utført? Først la det være klart at det er utfordrende å teste temp karakterer fordi det er så mange variabler. Hver person vil sove annerledes i samme pose. Valg som klær, liggeunderlag, telt eller ingen telt, spise og drikke før sengetid kan påvirke ens sovende opplevelse. For EN test, er en kobber mannequin heter Charlie utstyrt med 20 sensorer og en klesbutikk lag (topp, bunn, og sokker) som gir en jevn varmeverdi. Mannequin er plassert i soveposen og satt på en tre-plattformen omtrent 12mm tykk. Styret holdes over gulvet med en viss støtte som tillater luftsirkulasjon under brettet. Brettet er dekket med en madrass som har en jevn varmeverdi deretter plassert i et kaldt rom. En matematisk formel brukes til å måle de mottatte data fra sensorene basert på menneskelig modellering.

Hvorfor er det en EN Test hangtag på Marmot poser? Marmot soveposer som selges i Europa krever denne testingen og hangtag. Vi inkluderer denne hangtag på alle våre poser, så vi tror det er den mest pålitelige og nøyaktige mål på ytelsen til en sovepose tilgjengelig for øyeblikket.

Hvordan EN testing forskjellig fra andre metoder, og det er bedre ? Når Marmot først begynt å teste poser, spesielt når vi brukte Gore-Tex stoff, vil våre designere går inn i kjøtt skap og sove over natten. Når de var i stand til å sove gjennom natten de så på hvor mye fyll å bestemme temp serien. I dag er det litt mer vitenskapelig. Testmetoden som brukes i USA er svært lik den EN test. De bruker en kobberutstillingsdukke, Mennklær, pad, og matte formel er forskjellige. Igjen vi føler EN testen er den mest pålitelige og nøyaktige mål på ytelsen til en sovepose tilgjengelig for øyeblikket.

Har tilbakemeldinger fra EN testing forbedret design av Marmot poser? Ja det har. De aller fleste av våre poser har testet til våre nåværende temp karakterer. I noen tilfeller testene viste våre poser var faktisk varmere enn ratingen vi ga det. I et annet tilfelle var det et sted som viste rom for forbedringer som førte til mer effektiv baffel konstruksjon. Med vår baseline testing startet i 2004, kan vi nå måle forbedring over tid gjennom nye stoffer, isolasjon, og byggeteknikker.

Vil EN test bli et industri standard? Det er ukjent. Foreløpig vår industri kan ikke bli enige om hvordan testingen skal gjøres på grunn av alle variablene. Den europeiske regjeringen har steppet inn og tatt kontroll over standardiserte tester. For mellomtiden vil Marmot fortsette å teste med EN-standarden.

Marmot rangering vs. EN rating? Murmeldyr er tildelt temperaturer er sammenlignbare med EN nedre grense rating. Under Marmot utviklingsprosess sender vi alle prøver til Thelma Testing Center i Norge. Kontinuerlig bruk av Thelma senter tillater oss å oppnå kontinuitet i våre resultater.
Hvorfor vi oppfordrer skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

sovepose Care

Håndvask varme, 105 grader Fahrenheit eller 40 grader Celsius eller maskinvask Varm, Gentle sykle i en front last vaskemaskin bare.
Hvis du trenger å bruke et vaskemiddel, bare bruke pulverisert form
Skyll grundig
Ikke vri sovepose
Hang tørr eller tørkes på lav varme. Hvis tromling en dunpose, kaste et par rene tennisballer i tørketrommelen for å bidra til å re-loft posen
Etter vesken er tørt, i en løs beholderen. Bomull eller mesh ting sekker eller ekstra store putevar fungere godt
Må ikke oppbevares i et rom der temperaturen kan overstige 125 grader Fahrenheit
Ikke blek
Må ikke strykes
Ikke rens