Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Dame Camille Tank 52500 Beet Purple

486.68 NOK  325.07 NOK
Du får : 33% avslag

  • Modell: Marmot norge 61071

Vennligst Velg:Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

En lav effekt tank for banen etter banen: semi-montert kvinner Camille Tank er laget med fukt administrerende ytelse stoff utnytte Marmot NanoWick teknologi, et naturlig ventilasjon oppnås på stoff nivå. Denne tanken har en lett børstet jersey strikket stoff, støttende trødelt intern hylle BH og krysser tilbake detaljering for enkel eleganse.
Feature List
lett ytelse Børstet Knit Jersey Fabric
Ultraviolet Protection Factor (UPF ) 35
Stretch for økt mobilitet
hurtigtørkende og fukttransporterende
Criss Cross Novelty skulderfri Detalj
3 Piece Intern Hylle Bra
Lett Padding for Modesty og støtte
Elegant Shirring på Front
viktigste materialene
93% Polyester, 7% elastan Single Jersey 6.6oz / km
Fit
Halv Fitted
Vekt
£ 0 8.82oz (250g)
UPF

Hva er det?

UPF står for ultrafiolett beskyttelsesfaktor. Klær kan beskytte deg mot solens ultrafiolette stråler. Det hele avhenger av fiberinnholdet, veve, vekt av stoff og farge.

Så hva er forskjellen mellom UPF og SPF?

SPF står for Sun Protection Factor, som vanligvis forbindes med solkrem. Denne måler hvor lang tid det tar for huden å brenne. UPF på den annen side står for ultrafiolett Protection Factor, som er et mål på mengden av UV-stråling som trenger gjennom et stoff, og når huden. For eksempel vil et stoff rangert med UPF 20 at bare 1 / 20th of solens UV-stråler passere gjennom

Marmot UPF stoffer kommer i UPF 20, 25, 30, 35, 45 & amp.; 50.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Iført en UPF stoff i stor grad vil rødusere eksponering for UV-stråler, (der det dekker kroppen din). Mørke farger og stramme fletter vil ha høyere UPF rating. I tillegg, nylon og polyester er bedre enn vanlig bomull fordi de reflekterer stråling.

Nanowick

Hva er det?

Marmot sin Nanowick teknologi er en gruppe av proprietære stoffer som er konstruert for å gi avansert fuktighetskontroll med akselerert wicking og fordampning. Nanowick unike konstruksjonen gir varig ytelse som ikke vil vaske ut eller slites ut over tid. Kombinasjonen av høy ytelse garn og unike stoff konstruksjoner er konstruert for å forbedre fukttransporterende og tørketiden som gir komfort hele dagen når aktiv < br /> veker opptil 40% raskere enn tradisjonelle syntetisk
Tørker opptil 10x raskere enn 100% bomull
Ingen aktuelle behandlinger
Ultraviolet Protection Factor (UPF)
Hvordan fungerer det ?

Disse stoffene spres fuktigheten over et stort areal hvor det fordamper raskt å holde deg kjølig, tørr og komfortabel uten bruk av aktuelle behandlinger.

Hva er fordelene med denne teknologien ?

Marmot sin Nanowick teknologi gir avanserte fukttransporterende og forbedret tørketiden for å gi komfort for alle dine opplevelser på stien, i gym og på fjellet.
Hvorfor vi oppfordrer skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

Klær Care

Vaskes kaldt
med like farger
Pulverisert vaskemiddel
Ikke bruk tøymykner
Do Not Bleach
Tumble Dry Low Eller henge til tørk
lavt jern når det trengs
Må ikke renses