Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Dame Cerro Torre Jacket 35110 Cherry Tomato

3,633.11 NOK  3,390.70 NOK
Du får : 7% avslag

  • Modell: Marmot norge 71931

Vennligst Velg:Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

Bygd for beveger seg raskt i den alpine verden, er Cerro Torre Jacket nye GORE-TEX® C-Knit stoff neste nivå. Denne nye stoffet teknologi er lett, pustende, mykt og rolig, noe som resulterer er en hyper pustende lag som fungerer som en sømløs andre hud. Den brautende, no-nonsense tre-lags stoff er mikro-sydd og 100 prosent teipet sikre beskyttelse mot grufulle, spur-of-the-moment fjellforhold. Alle de mest praktiske fjell funksjonene er pakket inn i denne jakken helt bevegelig design.
Feature List
GORE-TEX® C-Knit Fabric
100% sømtapet
Gale-Force Hood med Laminert Wire Brim
ERG Hood Adjustment System
Pit glidelåser med vanntette glidelåser
Water Resistant Front Zipper
Pack lommer med vanntette glidelåser
Interiør glidelås
Elastisk Snøring Hem
Angel-Wing Movement ™
viktigste materialene
GORE-TEX® produkter 3L 100% Nylon 4.0 oz / km
Center Tilbake Lengde (Base av halsen til bunnen av hem)
27in
Fit
Regular Fit
Vekt
£ 0 14.5oz (411.1g)
GORE-TEX®

Hva er det?

I hjertet av GORE-TEX® stoffet er en ekstremt tynn membran som er varig vanntett, vindtett og pustende. Den har over 9 milliarder porer per kvadrattomme. Å konstruere en GORE-TEX® laminat (stoff), de binde GORE-TEX® membran mellom høyytelses fôr og shell tekstiler. Hver sting i en søm er en potensiell lekkasje. Det er derfor for varig vanntetthet GORE-TEX® produkter stole på GORE-SEAM® tape påføres med spesialtrente produsenter i sertifiserte fabrikker.

Hvordan virker det?

2-lags konstruksjon, designet for et brødt spekter av friluftsaktiviteter, bruker en spesiell GORE-TEX® membran limt til yttermaterialet og beskyttet på innsiden av en separat fôr. Den separate fôr sørger for bedre bærekomfort og allsidighet.

3-lags konstruksjon, beregnet for mer krevende aktiviteter, bruker en spesiell GORE-TEX® membran klemt mellom yttermaterialet og backer materiale. 3-lags gir ekstra holdbarhet uten ekstra vekt eller bulk.

Hva er fordelene med denne teknologien?

GORE-TEX® stoffer gir virkelig varig vanntetthet, holder vannet ute ved langvarig bruk i tøffe forhold og krevende oppgaver.
Hvorfor vi oppfordrer skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

Klær Care

Vaskes Warm
Vask med lignende farger
For best mulig resultat Bruk Liten mengde flytende vaskemiddel
Ikke bruk vaskemiddel i pulverform
Ingen tøymyknere
Do Not Bleach
Må ikke strykes
Må ikke renses
Tumble Dry Low
lukke alle Fasteners