Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Dame Isoterm Hoody 78580 Cherry Tomato

2,019.13 NOK  1,776.72 NOK
Du får : 12% avslag

  • Modell: Marmot norge 01920

Vennligst Velg:Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

De nye arter av varme, lys og pustende - den Isoterm Hoody aktive isolasjon er laget med isklatrere og backcountry skiløpere i tankene. Polartec® Alpha®, en ny state-of-the-art isolasjon, er laget med en latterlig lett, slitesterkt stoff og foret med en pustende mesh.
Feature List
20 Denier Pertex Quantum Fabric < br /> Softshell skulder og ermer
Polartec® Alpha® Isolasjon
Vedlagt Hood
Zip brystlomme
Zip håndlommer
Elastic Bound Cuffs
Zonal nettingfôr
Elastisk Snøring Hem
Angel-Wing Movement ™
viktigste materialene
Pertex Quantum © 100% Nylon Mini Shadow Ripstop 1,0 oz / km, 86% Polyester, 14% Elastane Vanlig Vevet Stretch 4.5 oz / km
Isolasjonsmateriell
Syntetisk
Center Tilbake Lengde (Base av halsen til bunnen av hem)
26.75in
Fit
Athletic Fit
Vekt
£ 0 14.7oz (416.7g)
Polartec® Alpha®

Polartec® Alpha® er en ny state-of-the-art syntetisk isolasjon som bannlyser behovet for ugjennomtrengelige down-proof stoffer ved å tilby en sjelden kombinasjon av lette varme og ekte pusteevne i en "puffy" style plagg.

Hva er det?

Polartec® Alpha® er et nytt konsept i syntetisk isolasjon fokusert på uovertruffen termo-regulering. I motsetning til konvensjonelle syntetiske isolasjon Polartec® Alpha® er en strikke materiale som gir god stabilitet og overlegen holdbarhet uten behov for scrims eller tett vevd fiber bevis fôr stoffer.

Hvordan virker det?

Den unike strikke struktur tillater bruk av svært pustende fôr stoffer som tillater kroppsvarme og fukt å bevege seg gjennom isolasjonen. Denne luften permeabilitet tillater for varm luft å flytte fra områder med høy konsentrasjon til områder med lav konsentrasjon skape en mer jevn fordeling av varmen med-i plagget.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Høy ventilasjon tillater ubegrenset bevegelse av fukt
Dries 20% raskere enn konvensjonelle syntetiske isolasjon
Ekstremt allsidig mye mer behagelig i et mye brødere spekter av aktiviteter enn konvensjonelle syntetiske isolert plagg. < br /> Meget holdbar strikk struktur tillater bruk av svært pustende fôr stoff for maksimal lufttetthet.
Hvorfor vi oppfordrer skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

Klær Care

Vaskes kaldt
vaskes separat
Lett Cycle
Pulverisert vaskemiddel
Ingen tøymyknere
Do Not Iron
Do Not Bleach
Må ikke renses
Tumble Dry Low
Close Alle Fasteners < / p>