Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Dame Lobo Convertible Pant 69300 Cinder

647.40 NOK  485.79 NOK
Du får : 25% avslag

  • Modell: Marmot norge 3489

Vennligst Velg:Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

Naviger Mother Nature ustadig personlighet med denne utestående konvertible plagg. Laget av innovative vannavvisende materiale med myk DriClime® interiør linning; de to cargo lommer har solid glidelås nedleggelser. Pant glidelåser off til 9 "kort.
Feature List
Slitesterk Nylon Fabric
blåsign godkjent stoff
Lett, komfortabelt, slitesterkt, Nylon Stretch Ytelse vevnader
Ultraviolet Protection Factor (UPF) 50
Durable Water-Resistant Finish (DWR)
hurtigtørk
Stretch for økt mobilitet
Inseam Gusset Panel
Roll-Up Cuff Feature med dekorativ Taping
Zipper Secure Side Pocket
DriClime® Interiør linning for bedre komfort
håndlommer foran
32 "Inseam og Pant Glidelåser av for å konvertere til en 9" Short
Hoved Materialer
94% Nylon 6% elastan Vanlig Vevet peached 3.6 oz / km
Fit
Regular Fit
Vekt
£ 0 9.9oz (280.7g)
UPF

Hva er det?

UPF står for ultrafiolett beskyttelsesfaktor. Klær kan beskytte deg mot solens ultrafiolette stråler. Det hele avhenger av fiberinnholdet, veve, vekt av stoff og farge.

Så hva er forskjellen mellom UPF og SPF?

SPF står for Sun Protection Factor, som vanligvis forbindes med solkrem. Denne måler hvor lang tid det tar for huden å brenne. UPF på den annen side står for ultrafiolett Protection Factor, som er et mål på mengden av UV-stråling som trenger gjennom et stoff, og når huden. For eksempel vil et stoff rangert med UPF 20 at bare 1 / 20th of solens UV-stråler passere gjennom

Marmot UPF stoffer kommer i UPF 20, 25, 30, 35, 45 & amp.; 50.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Iført en UPF stoff i stor grad vil rødusere eksponering for UV-stråler, (der det dekker kroppen din). Mørke farger og stramme fletter vil ha høyere UPF rating. I tillegg, nylon og polyester er bedre enn vanlig bomull fordi de reflekterer stråling.

DriClime®

Hva er det? DriClime® mesh er et bi-komponent denier gradient dimensjonal strikk laget av to forskjellige denier garn. Ved hjelp av ekstremt fine fornektere dette strikke er ekstremt lett med overlegen fuktsprødning.

Hvordan virker det?

De større ytre garn er en spesiell filament med en åpen kapillarstruktur, som trekker fuktighet vekk fra huden til baksiden av mesh hvor det sprer seg for å øke fordampningen. Den dimensjonale strukturen i strikk, kombinert med de mindre denier tråder på baksiden av mesh øke arealet som åpner for større fuktighet holder kapasitet.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Denne teknologien øker innvendig komfort av plagget ved at brukeren til å føle seg mindre klam og mer komfortabel over et brødt spekter av temperaturer og forhold. Mesh hindrer kondens samler seg på huden uansett hvilket nivå av aktivitet på grunn av dens 3-dimensjonal struktur. Den dimensjonale strikket struktur hjelper også ved å spre fuktighet over en større overflate å maksimere effektiviteten i prosessen fordampe. Denne teknologien løser problemet med kondens og intern trøst at selv den mest pustende stoffer har problemer med under høy intensitet aktiviteter

Ytelsesspesifikasjoner

Innhold:. 78% Polyester, 22% Nylon
Total vekt: 32 g / m2
Hvorfor vi oppfordrer skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

Klær Care

Vaskes kaldt med like farger
Pulverisert vaskemiddel
Ingen tøymyknere
Ikke blek
Må ikke strykes
Tørketrommel lav
Fjern omgå
Må ikke renses