Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Dame Ouray 21980 Sunset Orange / Orange Spice

2,828.06 NOK  2,585.65 NOK
Du får : 9% avslag

  • Modell: Marmot norge 4411
Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

Ouray sovende system kan utfordre selv din egen seng som din favoritt sted å slå seg ned for natten. Den høye kvaliteten 650 + fylle gåsedun er stablet ekstra dyp rundt torso og føtter og EN testet for garantert komfort langt under frysepunktet. De ergonomiske kvinners design og en rekke innovasjoner skaper en lett, bærbar miljø som bare ber om å bli testet i naturen. Oppdatert i 2014 med vår Down Defender behandling, og tilbyr et ekstra nivå av fuktighet beskyttelse for soveposer som utsettes for våte miljøer.
Feature List
Sertifisert 650 Fill Power Down
Down Defender for å forbedre vann-Resistance under våte forhold
spesielt designet for å være mer effektivt for kvinner
EN Testet
Nautilus 5-Baffle Hood
Down-fylt Collar med Easy Access Tegn Cord
Heat Bump Draft Tube
Classic TRAPESOIDALT Foot Box
"Feely" Tegn Cords
bakkenivå sidesømmene
Hood snor
Låse Glidelåser
Stash Pocket
Strekk Tricot Baffel
Stuff and Storage Sack Inkludert
To Hang Loops
To-veis glidelås Sliders
Velcro®-free Face Muff
Zipper Guards
Hoved Materials < br /> 100% Nylon Ripstop AC 1,3 oz / km, 100% Nylon WR 1,4 oz / km
Lining Materiale
100% Nylon toskaftbinding WR 1,3 oz / km
Isolasjonsmateriell
650 Fill Power Down
Fyll Vekt
37.05oz (1050g)
Bag Loft
7
Bag Temperatur F
0 ° C
Bag Temperatur C
-18 ° C
EN vurdering
komfort: 4,1 ° C / -15,5 ° C | Nedre grense: -11,2 ° C / -24 ° C | Extreme: -52,8 ° F / -47,1 ° C
Interiør Lengde
79in (201cm)
Bag Dimensjoner (skulder x Hip x Foot)
58in (147.3cm) x 58in ( 147.3cm) x 38in (96.5cm)
veske Zipper posisjon
LZ, RZ
Vekt
£ 3 10 oz (1642g)
Down Defender

Hva er dette ?

Marmot Down Defender er en forsikring for dine ned produkter. Denne spesialbehandlet meget vannbestandig ned gir en ekstra grad av fuktighet beskyttelse for ned utsettes for våte miljøer. Ned Defender hindrer ned fra klumper og miste sin loft når de utsettes for vann, og dermed i stor grad øke sin evne til å holde deg varm og komfortabel.

Stays tørrere 10 ganger lenger enn ubehandlet ned
Opprettholder 150% mer loft enn ubehandlet ned i fuktige forhold
Dries 30% raskere enn ubehandlet ned
er PFOA og PFOS gratis
blåsign godkjent
Hvordan virker det?

Behandlings strøk de enkelte skyer av forskudds klynge med en DWR (durable vannavstøtende) på molekylnivå. Det setter en hydrofob lag på hver enkelt sky av klyngen. Denne behandlingen er gjort under den ned renseprosessen. Finishen er ekstremt holdbar slik den ned for å opprettholde sin vannavstøtende over 20 vasker. Behandlingen forbedrer også ned integritet og holdbarhet av klyngen bidra til å øke sin levetid.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Down Defender produkter bli tørrere lenger, opprettholde sin loft bedre og tørker raskere enn vanlige ubehandlede ned produkter.

EN Testet

Testing Center < p> Marmot begynte som en sovepose selskap, og vi fortsetter å pioner ytelse, verdi og isolasjonsstandarder i utendørsbransjen. Alle murmeldyr sovepose er EN testet for å sikre kvalitet og ytelse. Under utviklingsprosessen, sender vi alle prøver til Thelma Testing Center i Norge. Vi bruker kontinuerlig Thelma Center for å oppnå kontinuitet i våre resultater.

Hva er EN 13537 test? EN, en forkortelse for European Norm, er en regjering test for soveposer.

Hvordan er EN test utført? Først la det være klart at det er utfordrende å teste temp karakterer fordi det er så mange variabler. Hver person vil sove annerledes i samme pose. Valg som klær, liggeunderlag, telt eller ingen telt, spise og drikke før sengetid kan påvirke ens sovende opplevelse. For EN test, er en kobber mannequin heter Charlie utstyrt med 20 sensorer og en klesbutikk lag (topp, bunn, og sokker) som gir en jevn varmeverdi. Mannequin er plassert i soveposen og satt på en tre-plattformen omtrent 12mm tykk. Styret holdes over gulvet med en viss støtte som tillater luftsirkulasjon under brettet. Brettet er dekket med en madrass som har en jevn varmeverdi deretter plassert i et kaldt rom. En matematisk formel brukes til å måle de mottatte data fra sensorene basert på menneskelig modellering.

Hvorfor er det en EN Test hangtag på Marmot poser? Marmot soveposer som selges i Europa krever denne testingen og hangtag. Vi inkluderer denne hangtag på alle våre poser, så vi tror det er den mest pålitelige og nøyaktige mål på ytelsen til en sovepose tilgjengelig for øyeblikket.

Hvordan EN testing forskjellig fra andre metoder, og det er bedre ? Når Marmot først begynt å teste poser, spesielt når vi brukte Gore-Tex stoff, vil våre designere går inn i kjøtt skap og sove over natten. Når de var i stand til å sove gjennom natten de så på hvor mye fyll å bestemme temp serien. I dag er det litt mer vitenskapelig. Testmetoden som brukes i USA er svært lik den EN test. De bruker en kobberutstillingsdukke, Mennklær, pad, og matte formel er forskjellige. Igjen vi føler EN testen er den mest pålitelige og nøyaktige mål på ytelsen til en sovepose tilgjengelig for øyeblikket.

Har tilbakemeldinger fra EN testing forbedret design av Marmot poser? Ja det har. De aller fleste av våre poser har testet til våre nåværende temp karakterer. I noen tilfeller testene viste våre poser var faktisk varmere enn ratingen vi ga det. I et annet tilfelle var det et sted som viste rom for forbedringer som førte til mer effektiv baffel konstruksjon. Med vår baseline testing startet i 2004, kan vi nå måle forbedring over tid gjennom nye stoffer, isolasjon, og byggeteknikker.

Vil EN test bli et industri standard? Det er ukjent. Foreløpig vår industri kan ikke bli enige om hvordan testingen skal gjøres på grunn av alle variablene. Den europeiske regjeringen har steppet inn og tatt kontroll over standardiserte tester. For mellomtiden vil Marmot fortsette å teste med EN-standarden.

Marmot rangering vs. EN rating? Murmeldyr er tildelt temperaturer er sammenlignbare med EN nedre grense rating. Under Marmot utviklingsprosess sender vi alle prøver til Thelma Testing Center i Norge. Kontinuerlig bruk av Thelma senter tillater oss å oppnå kontinuitet i våre resultater.
Hvorfor vi oppfordrer skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

sovepose Care

Håndvask varme, 105 grader Fahrenheit eller 40 grader Celsius eller maskinvask Varm, Gentle sykle i en front last vaskemaskin bare.
Hvis du trenger å bruke et vaskemiddel, bare bruke pulverisert form
Skyll grundig
Ikke vri sovepose
Hang tørr eller tørkes på lav varme. Hvis tromling en dunpose, kaste et par rene tennisballer i tørketrommelen for å bidra til å re-loft posen
Etter vesken er tørt, i en løs beholderen. Bomull eller mesh ting sekker eller ekstra store putevar fungere godt
Må ikke oppbevares i et rom der temperaturen kan overstige 125 grader Fahrenheit
Ikke blek
Må ikke strykes
Ikke rens