Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Dame Zion Jakke 85790 Svart

3,224.00 NOK  2,415.96 NOK
Du får : 25% avslag

  • Modell: Marmot norge 864

Vennligst Velg:Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

En helt annen type yttertøy: Du vil bli forbløffet at noe som bekjemper tøft vær dette godt kan være så lett og behagelig. Hemmeligheten er Polartec® NeoShell®. Vanntett, pustende og ultra fleksibel, omdefinerer dette miraklet stoffet hva en softshell kan være, og banebrytende design og en rekke avanserte funksjoner heve dette plagget til nivået av fine håndverk. En skulder silketrykk legger feminin stil.
Feature List
Polartec® Neo Shell® Vanntett / pustende Stretch Softshell Fabric
Marmot M1 Softshell
100% sømtapet
Vedlagt Storm Hette med laminert Brim
Glidelåser i armhulene med vannresistent glidelås
brystlomme med Vann-Resistant Zipper
Pack lommer med vanntette glidelåser
ermelomme med Vann-Resistant Zipper
Asymmetriske Mansjetter med VELCROreg Adjustment
Intern glidelåslomme
Elastisk Snøring Hem
Angel-Wing Movement ™
viktigste materialene
Polartec® Neo Shell® 100% Polyester Vanlig Vevet Stretch 5.4 oz / km
Center Tilbake Lengde (Base av halsen til bunnen av hem)
27in
Fit
Athletic Fit
Vekt
£ 1 3.3oz (547,1 g)
Polartec® NeoShell®

Superior vanntetting, vindmotstand og pusteevne er kjennemerkene til vår Polartec® Neo Shell® samling. De nesten magiske egenskaper av Polartec® NeoShell® tilby en svært pustende membran med en spesiell fukttransporterende backer å kontrollere svette og holde kjernen ultra-comfy. Og du vil bli forbauset over at en teknologi denne tøffe kan være så lett. Kombinert med våre M2 softshell, det er i en klasse for seg selv.

Hva er det?

Vanntett, pustende og ultra-fleksibel, omdefinerer Polartec® Neo Shell® stoff hva en softshell kan være. Det beskytter som et hardshell ennå puster som en softshell, med en slitesterk ansikt, myk indre laget og svært pustende toveis luftgjennomgang. Ved hjelp av konveksjon, akselererer vanntett membran dramatisk overføring fukt.

Hvordan virker det?

Med sin eksklusive membranteknologi, engasjerer Polartec® NeoShell® konveksjon å flytte fukt bort raskt. Selv ved svært lave utslipp av trykk, strømmer luft inn og ut av stoffet. Dette trekker fuktigheten ut til å bidra til å holde deg tørrere under høy anstrengelse aktiviteter.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Polartec® NeoShell® gir deg varme uten vekt fordi den bruker lette fibre og lag. Dens vindtett funksjonen hindrer 99,9% av vinden Menn den nye veke backer gir økt komfort og fukttransporterende ytelse. Høy ytelse innovasjon med lettstelt kan du maskinen vaske klær.

M2

M2 softshell tilbyr en god balanse mellom værbestandighet, pusteevne og varmebeskyttelse, utmerket for et brødt spekter av aerobe aktiviteter i moderate betingelser.
Hvorfor vi oppfordrer skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

Klær Care

Vaskes kaldt
vaskes separat
Pulverisert vaskemiddel
Ingen tøymyknere
Do Not Iron
Ikke Bleach
Må ikke renses
Tumble Dry Low
Lukk alle fester