Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Dameleadville Jacket 85800 Lag Rød / Mørk Crimson

1,377.63 NOK  1,135.22 NOK
Du får : 18% avslag

  • Modell: Marmot norge 7295

Vennligst Velg:Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

Oppdatert med nye Vindtett GORE® WINDSTOPPER® med et fukttransporterende backer stoff Leadville tilbyr en lett form-følger-funksjon design i en høy-kaliber softshell. Perfekt for alle typer aerobe aktiviteter, fra alpin klatring til langrenn kjører-selv våren snowsports.
Feature List
WINDSTOPPER®
Marmot M2 Softshell
vindtett, vannavvisende, og pustende
Interiør brystlomme
Lufting sidepaneler
Elastisk snor Hem
Angel-Wing Movement ™
viktigste materialene
WINDSTOPPER® Softshell 100% Polyester Stretch 5.4 oz / km, Softshell Double Weave 90% Polyester 10% Elastan Stretch 7.3 oz / km
Center Tilbake Lengde (Base av halsen til bunnen av hem)
24.75in
Fit
Regular Fit
Vekt
£ 0 13.8oz (391.2g)
M2

M2 softshell tilbyr en god balanse mellom værbestandighet, pusteevne og varmebeskyttelse, utmerket for et brødt spekter av aerobe aktiviteter i moderate forhold.

WINDSTOPPER®

WINDSTOPPER® stoff tilby vindtett og pusteevne, som kombinerer komfort av et mykt mellomlag og vann motstand av et skall i ett plagg . Vår WINDSTOPPER® samling holder deg komfortabel samtidig som den bevegelsesfriheten du trenger for forbedret ytelse i et brødt spekter av aktiviteter og værforhold.

Hva er det?

WINDSTOPPER® er et limt tre lag beskyttelse. Det ytterste laget er høy kvalitet vannavstøtende polyester microfleece; det midterste laget er ultralett WINDSTOPPER® membran og det indre laget inneholder polyester tricot strikking.

Hvordan virker det?

Med sin 3-lags konstruksjon er WINDSTOPPER® membran limt mellom høy ytelse stoff på den ene siden og en hurtigtørkende polyester fleece på den andre. Den slitesterke vannavvisende overflate gir ekstra værbeskyttelse.

WINDSTOPPER® beskytter kroppens varme fra kjøle virkningene av vær og vind og forhindrer overoppheting og svette oppbygging ved at fukt for enkelt å unnslippe. Den unike WINDSTOPPER® membran helt stopper vinden fra å trenge inn i stoffet samtidig som fuktighet å slippe uhindret for 2X mer pusteevne enn sammenlignbare vindtette produkter.

Hva er fordelene med denne teknologien?

WINDSTOPPER® presterer godt i friluftsaktiviteter som fotturer, backpacking, sykling, jakt, fjellsport, ski, snowboard og trekking der værforholdene kan omfatte sterk vind, lett snø og regn. Det holder på varmen ikke fukt og er 2 1/2 ganger varmere i 30mph vind enn tradisjonell fleece uten tap for pusteevne. Og fordi det er "lettstelt", kan du vaske den i maskinen din.
Hvorfor gjør vi oppfordrer skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

Klær Care

Vaskes kaldt med like farger
Pulverisert vaskemiddel
Ingen tøymyknere
Må ikke strykes
Ikke blekemiddel
Må ikke renses
Tørketrommel lav
Lukk alle festene