Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Damemengde Full Zip Pant 46260 Svart

767.07 NOK  605.46 NOK
Du får : 21% avslag

  • Modell: Marmot norge 7147
Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

En hel glidelås for rask på og rask off legger et annet nivå av funksjonalitet til disse lette, full beskyttelse regn bukser, Menn Marmot NanoPro ™ 2,5 Layer coating tilbyr enestående ytelse med sin Dynamic Air permeabilitet og langsiktig holdbar vanntetthet. < br /> Feature List
NanoPro® Technology, vanntett / pustende
100% sømtapet
Full glidelåser med Bundne Storm Flaps
Zip håndlommer foran
Elastisk linning < br /> viktigste materialene
NanoPro ™ 100% Nylon Ripstop 2.2 oz / km
Fit
Regular Fit
Vekt
£ 0 12.8oz (362.9g)
NanoPro

Hva er det?

Marmot mest komfortabel vanntett / pustende belegg teknologi noensinne. NanoPro s ™ overlegen mikrostruktur er dynamisk luft gjennomtrengelig, slik at for luftgjennomgang for å hjelpe kaste overflødig fukt uten at vanntetthet eller Vindtetthet av plagget.

Hvordan virker det?

Marmot NanoPro ™ coating utnytter en ny mikro teknologi med en pore struktur som er 30% mindre enn tidligere generasjoner. Disse svært små, svært tettpakkede porene åpner for økt pusteevne og samtidig opprettholde god vanntetthet. Dette porestruktur er også lufte gjennomtrengelig slik at for dynamisk luftgjennomgang. Denne luften permeabilitet kombinert med forbedret pusteevne skaper et stoff som er utrolig komfort gjennom et brødt spekter av virkemidler.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Det mest teknisk forhånd 2,5 Layer coating på markedet. Tilbyr enestående ytelse i en belagt stoff med det dynamiske luft permeabilitet, og langsiktig holdbar vanntetthet. Marmot NanoPro ™ er 43% mer pustende enn våre tidligere belegg teknologi. Dette avansement i stoff teknologi bringer et nytt nivå av ytelse til verdibevisste forbrukere

Ytelsesspesifikasjoner

Vanntetthet:. 10.000 mm minimum JIS-L 1 092
Pusteevne: 17000 gm / 24 timer minimum jigs-1 099 B1
Hohenstein RET: 5,0 til 5,4
Technology: 2,5 lag Microporous Coating med tørr finish
Hvorfor vi oppfordrer skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

Klær Care

Vaskes kaldt
Vask med lignende farger
pulverisert vaskemiddel
Ingen tøymyknere
Do Not Iron
Do Not Bleach
Må ikke renses
Tumble Dry Low
Lukk alle fester