Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Hobson Flanell LS 50750 Slate Grey Heather

496.70 NOK  254.29 NOK
Du får : 49% avslag

  • Modell: Marmot norge 9386

Vennligst Velg:Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

Aldri kaste bort helgen. Som deg, er at Hobson Flanell filosofi. Denne lette flanell er laget med en bomull / polyester twill flanell blanding som er både komfortabelt og i stand til å utføre av fukttransporterende og raskt tørking. På grunn av stoffets maksimal beskyttelse mot solen, kan du standplass på at sydvendt vegg uten bekymringer. Double børstet for hjemme-borte-fra-hjemmet mykhet, den Hobson kontrast børstet twill inne i kragen og knepping punctuates denne skjorten med standout detaljer.
Feature List
myk, behagelig, lett ytelse vevnader med Twill Texture
Polyester for rask tørking
Ultraviolet Protection Factor (UPF) 50
Double Børstet for ekstra komfort
hurtigtørkende og fukttransporterende
Durable Flat felte Sømmer med Contrast Interior Stitch < br /> Contrast Børstet Twill på Inside Yoke, Collar Stand og Placket
skjorte Tail Hem og Single brystlomme
viktigste materialene
57% Cotton, 43% Polyester Twill Flanell 4.1 oz / km
Fit
Regular Fit
Vekt
£ 0 9.15oz (259.4g)
UPF

Hva er det?

UPF står for ultrafiolett beskyttelsesfaktor. Klær kan beskytte deg mot solens ultrafiolette stråler. Det hele avhenger av fiberinnholdet, veve, vekt av stoff og farge.

Så hva er forskjellen mellom UPF og SPF?

SPF står for Sun Protection Factor, som vanligvis forbindes med solkrem. Denne måler hvor lang tid det tar for huden å brenne. UPF på den annen side står for ultrafiolett Protection Factor, som er et mål på mengden av UV-stråling som trenger gjennom et stoff, og når huden. For eksempel vil et stoff rangert med UPF 20 at bare 1 / 20th av solens UV-stråler passere gjennom

Marmot UPF stoffer kommer i UPF 20, 25, 30, 35, 45 & amp.; 50.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Iført en UPF stoff i stor grad vil rødusere eksponering for UV-stråler, (der det dekker kroppen din). Mørke farger og stramme fletter vil ha høyere UPF rating. I tillegg, nylon og polyester er bedre enn vanlig bomull fordi de reflekterer stråling.
Hvorfor vi oppfordrer skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

Klær Care

Vaskes kaldt med like farger
Lett Cycle
Pulverisert vaskemiddel
Ingen tøymyknere
Ikke klor når det trengs
Cool jern når det trengs
Må ikke renses
Tørketrommel lav
Fjern omgående