Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Jasper Flanell LS 52830 Mørk Indigo

559.97 NOK  301.40 NOK
Du får : 46% avslag

  • Modell: Marmot norge 01398

Vennligst Velg:Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

Enten stien fører deg til midt i skogen eller inn i sentrum av byen, er Jasper Flanell ytelse flanell passer for alle samfunnslag. Laget med et fukttransporterende og hurtigtørk Coolmax® stoff blanding bygd for ytelse, har semi-montert Jasper også style: sjekk ut den rutete kontrast chambray inne åk, krage stativ og knepping, og doble brystlommer
funksjonsliste.
Coolmax® for fuktighetskontroll
Ultraviolet Protection Factor (UPF) 50
Double Børstet for ekstra komfort
hurtigtørkende og fukttransporterende
Holdbar Flat felte Sømmer med Contrast Interior Stitch
Kontrast Chambray Inside Yoke, Collar Stand og Placket
Dobbel brystlommer med knapp
viktigste materialene
57% Cotton, 43% Coolmax® Twill Flanell 4.1 oz / km
Fit
Halv Fitted
Vekt
£ 0 10.9oz (309g)
Marmot Solarshield

Hva er det?

Marmot sin Solarshield er innebygd solbeskyttelse uten hjelp av aktuelle behandlinger som kan vaskes ut over tid. Stoffet er utviklet for å gi permanent solbeskyttelse gjennom garn og stoff konstruksjon. Solarshield, i sin sanne form, er direkte relatert til UPF og hvordan det kan beskytte deg mot solens skadelige stråler.

Hva er UPF?

UPF, per definisjon, er Ultraviolet Protection Factor på et plagg eller klær. Det er solen protectiveness av et stoff, evaluert og vurdert med et målesystem mye som SPF. MennUPF priser både UVA og UVB-beskyttelse, Menn SPF eneste prisene UVB-beskyttelse

UVA & amp.; UVB er ultrafiolette stråling bølgelengder eller stråler slippes ut av solen UVA stråler er lange bølgelengder som trenger dypt inn i huden, forårsaker rynker og for tidlig aldring.

UVB stråler er korte, kraftige, og skadelige bølgelengder som påvirker de ytre lag av huden din. UVB-stråler forårsaker solbrenthet og skader DNA i huden, forårsaker hudkreft. I 1996 ble begrepet UPF utviklet i Australia som et mål på hvor mye UV trenger et stoff. Det bestemmes ved hjelp av en UV transmisjon analysator (en vanlig husholdning verktøy) for å måle spektral transmissi på av UVA og UVB stråler.

Hvordan virker det?

Faktorer som påvirker nivået av solbeskyttelse levert av et stoff, i omtrentlig rekkefølge av betydning, blant annet veve, farge, vekt, strekk, og fuktighet. Jo mer åpen / mindre tett stoff, jo dårligere beskyttelse (veve vekt strekk). Jo mørkere farge, jo mer farge, jo bedre beskyttelse. Få et stoff våt røduserer beskyttelsen så mye som halvparten unntatt silke og viskose som kan få mer beskyttende når det er vått. Polyester inneholder en ester (benzen) ringen som absorberer UV-lys. Her er en generell oversikt over UPF karakterer vs. solbeskyttelse av solbeskyttelse et stoff er i stand til å:

vurdering av 15-20 er god (Blocks 93,3 til 95,9% av UV)
vurdering av 25-35 er veldig bra (Blocks 96,0 til 97,4% av UV)
vurdering av 40-50 + er utmerket (Blocks 97,5 eller mer% av UV)
Hva er fordelene med denne teknologien?

Solarshield produkter har innebygd beskyttelse uten hjelp av aktuelle behandlinger som kan vaskes ut over tid. Ved hjelp av unike fiberinnhold, vever, stoff vekter og farger, våre ingeniører har en samling av UPF klær og tilbehør for å bidra til å rødusere eksponering for UV-stråler og gir deg mer tid i den flotte naturen.

Coolmax® < / p>

Coolmax® stoff gjør det mulig å forbedre personlig ytelse ved å holde kroppen kjølig, tørr og komfortabel hele dagen lang.

Hva er det?

Coolmax® er et fukttransporterende, lett, mykt og pustende stoff.

Hvordan virker det?

Coolmax® stoff er en original fukttransporterende ytelse stoff som beveger fuktighet vekk fra huden. Det fungerer ved å absorbere og spre fuktighet ut over stoffet for å øke fordamping tørkehastigheten. Spesielt utviklet fibre tillater for høy ytelse stoff som er myk, pustende og fukttransporterende.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Coolmax® stoff hjelper deg å forbedre personlig ytelse ved at du kan utføre på optimal hastighet lenger fordi det holder kroppen kjølig, tørr og komfortabel. Den innebygde UV beskyttelse bidrar til å beskytte mot skadelige UV-stråler. Coolmax® stoffer er også lett å ta vare på ved at maskinvask og tørking. Og de tørker raskere også, rødusere tørketrommel bruk og linje tørketid.

Forge Flanell

Hva er det?

ForgeFlannel er designet for optimal komfort og varme. Ytelse flanell for enhver aktivitet, er ForgeFlannel opptil 30% varmere, og den tørker opp til 2x raskere enn tradisjonelle bomull flanell.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Opp til 30% mer isolerende enn 100% bomull klutene
Long stifte garn gir opptil 30% sterkere enn 100% bomull garn
Dries 2x raskere enn 100% bomull flanell
Børstet på ansiktet og baksiden av stoffet for overlegen komfort
Hvorfor vi oppfordrer skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

Klær Care

Vaskes kaldt
Vask og tørk med lignende farger
Ingen tøymyknere
ikke jern Bleach Eller Dry Clean
Tumble Dry Low
lukke alle Fasteners