Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Kvinner ¡¯ s Sugar Loaf Component 75550 Grønn Garnet

2,624.19 NOK  1,816.15 NOK
Du får : 31% avslag

  • Modell: Marmot norge 91837

Vennligst Velg:Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

Livet er fullt av valg og kvinner Sugarloaf Component har tenkt på dem alle. Laget med Marmot MemBrain® vanntett og pustende stoff - og bygget med en 100 prosent søm-tapet, to-lags konstruksjon - Sukkertoppen kommer fylt med en avtagbar storm hette, avtagbar Thermal R Liner jakke og zip-off snølås som lar deg justere jakken for å passe dine behov, enten du er på vei til fjellet eller i byen.
Feature List
Marmot MemBrain Vanntett / pustende stoff
100% søm teipet to-lags konstruksjon
Flyttbar Storm Hette med laminert Brim
glidelås brystlomme
Håndlommer med vanntette glidelåser
glidelås Armlomme
Avtagbart Thermal R Liner Jacket
Zip-off snølås < br /> Intern glidelåslomme
Elastisk Snøring Hem
DriClime Fôret Collar
Justerbare borrelås mansjetter
viktigste materialene
MemBrain® 100% Polyester Resirkulert Vanlig Vevet 4.6 oz / km, 100% Polyester Ripstop DWR 2.3 oz / km (Liner)
Lining Materiale
100% Polyester Ripstop DWR 2.3oz / km
Center Tilbake Lengde (Base av halsen til bunnen av hem)
27in
Fit
Regular Fit
Vekt
£ 2 5 ml (1048.9g)
MemBrain®

Hva er det?

Marmot Membrain ™ lamine benytter avansert teknologi som balanserer best i ytelse puste, vanntetthet, og vannavstøtende med utmerket holdbarhet. Med et minimum av 10, 000mm / 10,000mm ytelse det er garantert å holde deg tørr og komfortabel i den verste av været.

Hvordan virker det?

Marmot Membrain ™ teknologi gir god værbeskyttelse med interiørkomfort. Den hydrofile natur PU lamine røduserer interne kondens og øker komforten rekkevidde ved å rødusere dempende effekt forårsaket ved å konvertere kondens bygge opp tilbake til damp.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Dette 2 Layer Laminering kombinert med overlegne ansikt tekstiler, skape en myk, rolig vanntett og pustende stoff med overlegen ytelse. Med utmerket pusteevne og langsiktig holdbar vanntetthet denne forhånd stoff teknologi bringer et nytt nivå av ytelse til verdibevisste forbrukere

Ytelsesspesifikasjoner

Vanntetthet:. 10.000 mm minimum JIS-L 1092 < br /> Pusteevne: 10000 g / 24t minste jigs-1099 B1
Hohenstein RET: 6 til 8
Technology: 2 lag hydrofil PU Lamine

Thermal R ™ < p> Fra jakker og bukser til hansker og soveposer, er Marmot sin Thermal R ™ isolasjon vår ultra-varm syntetisk løsning for kaldt vær aktiviteter.

Hva er det?

Thermal R ™ er Marmot proprietære familie av polyester isolasjon er spesielt utviklet for å møte ulike kaldt vær behov.

Hvordan virker det?

Den unike kombinasjonen av flere kanaler og hule fibre er utformet for å gi maksimal varme samtidig rødusere de negative virkningene av svette, kondens og fuktighet. Den fine fler kanalisert fiber transporterer bort fukt Menn hulfibrene gir utmerket loft med minimal vekt.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Thermal R ™ isolasjon er spenstig, har utmerket varme til vekt, og er svært slitesterkt.

DriClime®

Hva er det? DriClime® mesh er et bi-komponent denier gradient dimensjonal strikk laget av to forskjellige denier garn. Ved hjelp av ekstremt fine fornektere dette strikke er ekstremt lett med overlegen fuktsprødning.

Hvordan virker det?

De større ytre garn er en spesiell filament med en åpen kapillarstruktur, som trekker fuktighet vekk fra huden til baksiden av mesh hvor det sprer seg for å øke fordampningen. Den dimensjonale strukturen i strikk, kombinert med de mindre denier tråder på baksiden av mesh øke arealet som åpner for større fuktighet holder kapasitet.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Denne teknologien øker innvendig komfort av plagget ved at brukeren til å føle seg mindre klam og mer komfortabel over et brødt spekter av temperaturer og forhold. Mesh hindrer kondens samler seg på huden uansett hvilket nivå av aktivitet på grunn av dens 3-dimensjonal struktur. Den dimensjonale strikket struktur hjelper også ved å spre fuktighet over en større overflate å maksimere effektiviteten i prosessen fordampe. Denne teknologien løser problemet med kondens og intern trøst at selv den mest pustende stoffer har problemer med under høy intensitet aktiviteter

Ytelsesspesifikasjoner

Innhold:. 78% Polyester, 22% Nylon
Total vekt: 32 g / m2
Hvorfor vi oppfordrer skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

Klær Care

Vask med like farger
Vaskes kaldt
Lett Cycle
Lukk alle festene
Pulverisert vaskemiddel
Skyll grundig
Ingen tøymyknere
Må ikke strykes
Ikke blekemiddel
ikke renses
Tørketrommel lav
Fjern omgående