Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Plasma 30 22280 Slate Grey / Grønn Lime

4,685.91 NOK  4,443.49 NOK
Du får : 5% avslag

  • Modell: Marmot norge 3744
Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

Dette er det folkens! Masser av fremskritt i stoff, isolasjon og design legge opp til mest utviklet sove system på jorden. Utrolig lett Pertex © stoff danner en vanntett og pustende barriere mot elementene. 875+ fill-gåsedun har blitt oppdatert med vår Down Defender behandling å tilby et ekstra nivå av fuktighet beskyttelse for soveposer som utsettes for våte miljøer. Flow Gate Construction gjør at varm luft å sirkulere uten at den ned for å skifte.
Feature List
Sertifisert 875+ Fill Power gåsedun
Down Defender å bedre vannmotstand i våte forhold
EN Testet
Insotect Flow ™ Vertical Baffle System røduserer vekten og overfører varme fra kjernen av kroppen din til ekstremiteter
designet for å øke varmeverdien uten å legge vekt
Ultralight og holdbar 10 Denier Pertex © Quantum ® Fabric
Wrap Around Foot Box konstruksjonen med Flow Design med Marmot Klassisk Trapezoid Shape
Full Length Zipper
Isolert Draft Tube
Hood snor
Isolert Collar med Easy Access Cord
Velcro®-free Face Muff
To-veis glidelås Sliders
To Hang Loops
Zipper Garage
viktigste materialene
Pertex Quantum © 100% Nylon 10d Micro Ripstop DWR 0.8 oz / km
Lining Materiale
Pertex Quantum © 100% Nylon 10d Micro Ripstop DWR 0.8 oz / km
Isolasjonsmateriell
875+ Fill Power gåsedun
Fill Vekt
11.82oz (335g)
Bag Loft
4.5
Bag Temperatur F
30 ° C
Bag Temperatur C
-1 ° C
EN vurdering
komfort: 41.5 ° F / 5,3 ° C | Nedre grense: 32,5 ° F / 0,3 ° C | Extreme: 5,9 ° C / -14,5 ° C
Interiør Lengde
83in (211cm)
Bag Dimensjoner (skulder x Hip x Foot)
60in (152.4cm) x 58in (147,3 cm) x 43in (109.2cm)
veske Zipper posisjon
LZ
Vekt
£ 1 7.86oz (676g)
Down Defender

Hva er det?

Marmot Down Defender er en forsikring for dine ned produkter. Denne spesialbehandlet meget vannbestandig ned gir en ekstra grad av fuktighet beskyttelse for ned utsettes for våte miljøer. Ned Defender hindrer ned fra klumper og miste sin loft når de utsettes for vann, og dermed i stor grad øke sin evne til å holde deg varm og komfortabel.

Stays tørrere 10 ganger lenger enn ubehandlet ned
Opprettholder 150% mer loft enn ubehandlet ned i fuktige forhold
Dries 30% raskere enn ubehandlet ned
er PFOA og PFOS gratis
blåsign godkjent
Hvordan virker det?

Behandlings strøk de enkelte skyer av forskudds klynge med en DWR (durable vannavstøtende) på molekylnivå. Det setter en hydrofob lag på hver enkelt sky av klyngen. Denne behandlingen er gjort under den ned renseprosessen. Finishen er ekstremt holdbar slik den ned for å opprettholde sin vannavstøtende over 20 vasker. Behandlingen forbedrer også ned integritet og holdbarhet av klyngen bidra til å øke sin levetid.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Down Defender produkter bli tørrere lenger, opprettholde sin loft bedre og tørker raskere enn vanlige ubehandlede ned produkter.

Pertex Quantum®

Pertex Quantum® er den letteste ned-bevis ved konstruksjon stoff tilgjengelig. Det er en sann fjærvekt på rundt 30g / m2 og bruker de fineste garn tilgjengelig med maksimal tråden teller.

EN Testet

Testing Center

Marmot begynte som en sovepose selskap, og vi fortsetter å pioner ytelse, verdi og isolasjonsstandarder i utendørsbransjen. Alle murmeldyr sovepose er EN testet for å sikre kvalitet og ytelse. Under utviklingsprosessen, sender vi alle prøver til Thelma Testing Center i Norge. Vi bruker kontinuerlig Thelma Center for å oppnå kontinuitet i våre resultater.

Hva er EN 13537 test? EN, en forkortelse for European Norm, er en regjering test for soveposer.

Hvordan er EN test utført? Først la det være klart at det er utfordrende å teste temp karakterer fordi det er så mange variabler. Hver person vil sove annerledes i samme pose. Valg som klær, liggeunderlag, telt eller ingen telt, spise og drikke før sengetid kan påvirke ens sovende opplevelse. For EN test, er en kobber mannequin heter Charlie utstyrt med 20 sensorer og en klesbutikk lag (topp, bunn, og sokker) som gir en jevn varmeverdi. Mannequin er plassert i soveposen og satt på en tre-plattformen omtrent 12mm tykk. Styret holdes over gulvet med en viss støtte som tillater luftsirkulasjon under brettet. Brettet er dekket med en madrass som har en jevn varmeverdi deretter plassert i et kaldt rom. En matematisk formel brukes til å måle de mottatte data fra sensorene basert på menneskelig modellering.

Hvorfor er det en EN Test hangtag på Marmot poser? Marmot soveposer som selges i Europa krever denne testingen og hangtag. Vi inkluderer denne hangtag på alle våre poser, så vi tror det er den mest pålitelige og nøyaktige mål på ytelsen til en sovepose tilgjengelig for øyeblikket.

Hvordan EN testing forskjellig fra andre metoder, og det er bedre ? Når Marmot først begynt å teste poser, spesielt når vi brukte Gore-Tex stoff, vil våre designere går inn i kjøtt skap og sove over natten. Når de var i stand til å sove gjennom natten de så på hvor mye fyll å bestemme temp serien. I dag er det litt mer vitenskapelig. Testmetoden som brukes i USA er svært lik den EN test. De bruker en kobberutstillingsdukke, Mennklær, pad, og matte formel er forskjellige. Igjen vi føler EN testen er den mest pålitelige og nøyaktige mål på ytelsen til en sovepose tilgjengelig for øyeblikket.

Har tilbakemeldinger fra EN testing forbedret design av Marmot poser? Ja det har. De aller fleste av våre poser har testet til våre nåværende temp karakterer. I noen tilfeller testene viste våre poser var faktisk varmere enn ratingen vi ga det. I et annet tilfelle var det et sted som viste rom for forbedringer som førte til mer effektiv baffel konstruksjon. Med vår baseline testing startet i 2004, kan vi nå måle forbedring over tid gjennom nye stoffer, isolasjon, og byggeteknikker.

Vil EN test bli et industri standard? Det er ukjent. Foreløpig vår industri kan ikke bli enige om hvordan testingen skal gjøres på grunn av alle variablene. Den europeiske regjeringen har steppet inn og tatt kontroll over standardiserte tester. For mellomtiden vil Marmot fortsette å teste med EN-standarden.

Marmot rangering vs. EN rating? Murmeldyr er tildelt temperaturer er sammenlignbare med EN nedre grense rating. Under Marmot utviklingsprosess sender vi alle prøver til Thelma Testing Center i Norge. Kontinuerlig bruk av Thelma senter tillater oss å oppnå kontinuitet i våre resultater.
Hvorfor vi oppfordrer skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

sovepose Care

Håndvask varme, 105 grader Fahrenheit eller 40 grader Celsius eller maskinvask Varm, Gentle sykle i en front last vaskemaskin bare.
Hvis du trenger å bruke et vaskemiddel, bare bruke pulverisert form
Skyll grundig
Ikke vri sovepose
Hang tørr eller tørkes på lav varme. Hvis tromling en dunpose, kaste et par rene tennisballer i tørketrommelen for å bidra til å re-loft posen
Etter vesken er tørt, i en løs beholderen. Bomull eller mesh ting sekker eller ekstra store putevar fungere godt
Må ikke oppbevares i et rom der temperaturen kan overstige 125 grader Fahrenheit
Ikke blek
Må ikke strykes
Ikke rens