Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

rødstone LS 51590 Grønland

536.22 NOK  293.80 NOK
Du får : 45% avslag

  • Modell: Marmot norge 91600

Vennligst Velg:Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

Ett ord: livsstil. Omfavne det i rødstone langermet. Enten du drar inn til byen eller vandrende ørkenen på jakt etter helgen bivy spot, er rødstone langermet laget med en blåsign-godkjent stoff av resirkulert polyester og økologisk bomull tjene opp en trøst skjorte for casual gå av livet. Plagget vaskes for ekstra mykhet, har rødstone nyhet sydde tilbake åk og en skjevhet enkelt patch lomme og knepping.
Feature List
Marmot UpCycle® Produkt med resirkulert polyester
Ultraviolet Protection Factor (UPF) 30
blåsign godkjent stoff
Lett bomull
resirkulert polyester for hurtigtørkende og fukttransporterende
Durable Flat felte Sømmer med Contrast Interiør Stitch
Novelty sydde Tilbake Yoke, Bias Enkelt Patch lomme og Placket
Garment Vasket for myk hånd
viktigste materialene
60% økologisk bomull, 40% resirkulert polyester Poplin 3.7 oz / km
Fit
Halv Fitted
Vekt
£ 0 11.6oz (328.9g)
Marmot Solarshield

Hva er det?

Marmot sin Solarshield er innebygd solbeskyttelse uten hjelp av aktuelle behandlinger som kan vaskes ut over tid. Stoffet er utviklet for å gi permanent solbeskyttelse gjennom garn og stoff konstruksjon. Solarshield, i sin sanne form, er direkte relatert til UPF og hvordan det kan beskytte deg mot solens skadelige stråler.

Hva er UPF?

UPF, per definisjon, er Ultraviolet Protection Factor på et plagg eller klær. Det er solen protectiveness av et stoff, evaluert og vurdert med et målesystem mye som SPF. MennUPF priser både UVA og UVB-beskyttelse, Menn SPF eneste prisene UVB-beskyttelse

UVA & amp.; UVB er ultrafiolette stråling bølgelengder eller stråler slippes ut av solen UVA-stråler er lange bølgelengder som trenger dypt inn i huden, forårsaker rynker og for tidlig aldring.

UVB stråler er korte, kraftige, og skadelige bølgelengder som påvirker de ytre lag av huden din. UVB-stråler forårsaker solbrenthet og skader DNA i huden, forårsaker hudkreft. I 1996 ble begrepet UPF utviklet i Australia som et mål på hvor mye UV trenger et stoff. Det bestemmes ved hjelp av en UV transmisjon analysator (en vanlig husholdning verktøy) for å måle spektral transmissi på av UVA og UVB stråler.

Hvordan virker det?

Faktorer som påvirker nivået av solbeskyttelse levert av et stoff, i omtrentlig rekkefølge av betydning, blant annet veve, farge, vekt, strekk, og fuktighet. Jo mer åpen / mindre tett stoff, jo dårligere beskyttelse (veve vekt strekk). Jo mørkere farge, jo mer farge, jo bedre beskyttelse. Få et stoff våt røduserer beskyttelsen så mye som halvparten unntatt silke og viskose som kan få mer beskyttende når det er vått. Polyester inneholder en ester (benzen) ringen som absorberer UV-lys. Her er en generell oversikt over UPF karakterer vs. solbeskyttelse av solbeskyttelse et stoff er i stand til å:

vurdering av 15-20 er god (Blocks 93,3 til 95,9% av UV)
vurdering av 25-35 er veldig bra (Blocks 96,0 til 97,4% av UV)
vurdering av 40-50 + er utmerket (Blocks 97,5 eller mer% av UV)
Hva er fordelene med denne teknologien?

Solarshield produkter har innebygd beskyttelse uten hjelp av aktuelle behandlinger som kan vaskes ut over tid. Ved hjelp av unike fiberinnhold, vever, stoff vekter og farger, våre ingeniører har en samling av UPF klær og tilbehør for å bidra til å rødusere eksponering for UV-stråler og gir deg mer tid i den flotte naturen.
Hvorfor vi oppfordrer forsvarlig omsorg av våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

Klær Care

Maskinvask Warm Cold
Vask og tørk med lignende farger < br /> Nei tøymyknere
Nei Bleach
Tumble Dry Low
Iron Varm
Dry Clean når det trengs
Lukk alle fester