Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Rørledning Jean Regular Fit - 34 & quot; Inseam 63970L Mørk Indigo

684.25 NOK  522.64 NOK
Du får : 24% avslag

  • Modell: Marmot norge 3946

Vennligst Velg:Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

Denne fukttransporterende jean kan ha en normal passform, Menndet er neppe vanlig. Super pustende Coolmax® stoff gir fuktighetskontroll og en glatt følelse med stretch for uhindret bevegelighet. Med en rett ben kutt, har Pipeline også 50 UPF beskyttelse og varige, forsterkede baklommer blant sine mange eksepsjonelle egenskaper.
Feature List
Coolmax®
Ultraviolet Protection Factor (UPF) 50
Moisture Management and Puste
Stretch for økt mobilitet
5 Pocket
Tilbake lommer er forsterket for holdbarhet
Mørk Indigo Denim med lett hånd Sliping
Straight Leg Cut
viktigste materialene
74% Cotton 26% Coolmax 10.9oz / km
Fit
Regular Fit
Vekt
£ 1 6.5oz (637.9g)
UPF

Hva er det?

UPF står for ultrafiolett beskyttelsesfaktor. Klær kan beskytte deg mot solens ultrafiolette stråler. Det hele avhenger av fiberinnholdet, veve, vekt av stoff og farge.

Så hva er forskjellen mellom UPF og SPF?

SPF står for Sun Protection Factor, som vanligvis forbindes med solkrem. Denne måler hvor lang tid det tar for huden å brenne. UPF på den annen side står for ultrafiolett Protection Factor, som er et mål på mengden av UV-stråling som trenger gjennom et stoff, og når huden. For eksempel vil et stoff rangert med UPF 20 at bare 1 / 20th av solens UV-stråler passere gjennom

Marmot UPF stoffer kommer i UPF 20, 25, 30, 35, 45 & amp.; 50.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Iført en UPF stoff i stor grad vil rødusere eksponering for UV-stråler, (der det dekker kroppen din). Mørke farger og stramme fletter vil ha høyere UPF rating. I tillegg, nylon og polyester er bedre enn vanlig bomull fordi de reflekterer stråling.

Coolmax®

Coolmax® stoff gjør det mulig å forbedre personlig ytelse ved å holde kroppen kjølig, tørr og komfortabel hele dagen lang.

Hva er det?

Coolmax® er et fukttransporterende, lett, mykt og pustende stoff.

Hvordan virker det?

Coolmax® stoff er en original fukttransporterende ytelse stoff som beveger fuktighet vekk fra huden. Det fungerer ved å absorbere og spre fuktighet ut over stoffet for å øke fordamping tørkehastigheten. Spesielt utviklet fibre tillater for høy ytelse stoff som er myk, pustende og fukttransporterende.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Coolmax® stoff hjelper deg å forbedre personlig ytelse ved at du kan utføre på optimal hastighet lenger fordi det holder kroppen kjølig, tørr og komfortabel. Den innebygde UV beskyttelse bidrar til å beskytte mot skadelige UV-stråler. Coolmax® stoffer er også lett å ta vare på ved at maskinvask og tørking. Og de tørker raskere også, rødusere tørketrommel bruk og linje tørketid.

TechDenim

Hva er det?

Denim gjort bedre! Marmot sin Tech Denim er designet for ytelse ved å bruke en blanding av høyt utviklet teknisk syntetiske og naturlige garn for å lage avansert fuktighetskontroll, innebygd lang holdbarhet, pusteevne og komfort.

Tørker opptil 20% raskere enn 100% bomull denim
T400 svært slitesterk krympet garn gir enestående 4-veis stretch og utvinning
Eksepsjonell slitesterk enn 100% bomull denim grunn av den unike blanding av teknisk ytelse garn
Spesielt utviklet garn forbedre pusteevne for å gi komfort hele dagen
Ultraviolet Protection Factor av 50+
Hvordan virker det?

Marmot sin Tech Denim er en kombinasjon av konstruerte teknisk syntetiske og naturlige bomullsgarn for å gi optimal ytelse og komfort. Stoffet er utformet med naturlig bomull spundne garn i varpen og avanserte tekniske syntetisk garn i veften. Denne kombinasjonen gir varig ytelse gjennom garn konstruksjon som ikke vil vaske eller slites ut over tid.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Marmot sin Tech Denim kan du holde tørrere og mer komfortabel gjennom hele dagen aktiviteter ved å tilby avansert fuktighetskontroll, forbedret pusteevne, komfort stretch og slitestyrke samtidig opprettholde utseendet og følelsen av 100% bomull denim.
Hvorfor oppfordrer vi skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

Klær Care

Vaskes kaldt
med like farger
Wash separat første vask
Pulverisert vaskemiddel
Ingen tøymyknere
Ikke Bleach
Iron lav
Tumble Dry Low
Fjern straks
Do Not Dry Clean