Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Returrett

Generell Informasjon Du kan nyte denne returrett. Hvis du ikke er 100% fornøyd med varen du kjøper fra oss, vennligst kontakt oss. Bare elementer som er ubrukt, i salgbar stand, og i original emballasje er kvalifisert for retur, bytte eller refusjon. Hvis du mottar et skadet eller defekt element, eller vi gjort en feil på bestillingen din, kan du kontakte oss og vi vil løse dette problemet umiddelbart. Vi vil sjekke kvaliteten på ordre, men vi kan ikke love varene som skadet under fødselen. For å unngå ulykker, velger vi det beste logistikk system.

 

Vi er forpliktet til din fulle tilfredshet. Alle bestilte varer her er tett til ordet her "det du ser på nettsiden vår er hva du får i 7days". Før du nyter denne enkle retur, må du kontakte oss med tilbake leveringsadresse før du sender varene tilbake.

 

Alle bestilte varer er de rette elementene du velger her. Vi lover deg riktig rekkefølge pakken. Så hvis retur rette elementer for en tilbakebetaling alle returnerte elementer er underlagt delvis lageroppfyllingsavgifter og noen bankoverføring provisjon. Frakt og håndtering kostnader kan ikke refunderes.

 

Vi vil ikke dekke frakt kostnaden for avkastning eller utveksling av riktig rekkefølge pakken, vil du være ansvarlig for frakt og håndtering kostnader. I tillegg anbefaler vi at du legger til sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for tapte forsendelser.

 

Returns På vårt produkter ditt nettsted tilfredshet er vår høyeste prioritet for langsiktig virksomhet mellom oss, tilbyr vi avkastningen instruksjon. Før du ønsker å returnere varer, kan du kontakte oss via e-post for å diskutere problemet du har først.Hvis du ønsker å returnere gjenstander, vennligst varsle oss via e-post eller live chat først angi årsaken og ordrenummer for avkastningen innen 7 dager etter mottak. Din tilbakemelding er veldig viktig for oss. Alle elementer må sendes tilbake komplett med den opprinnelige pakken. Alle pakker som skal sendes via en medgjørlig metode. Vi er ikke ansvarlige for pakker tapt i transitt. Vennligst vær oppmerksom på at den opprinnelige fraktprisen kan ikke refunderes. Så vennligst ta kontakt med oss ​​alle dine spørsmål og bekymringer før du bestiller.

 

Børser Innen 7 dager fra den datoen du kjøpte, hvis du finner produktene du velger er ikke tilfredsstillende deg i form av farge eller størrelse, føler vi beklager at det ikke vil bli utvekslet. Men hvis det er vår feil, kan det bli returnert og erstattet under følgende betingelse. Du trenger å sende tilbake til oss produktene i originalemballasjen, og produktene skal ikke ha blitt brukt også.

 

Når vi mottar produktene sendt tilbake umiddelbart, vil vi erstatte den med nye og sende dem tilbake til deg. Shipping avgifter for de erstattede produkter som vi leverer til, bør du også bli belastet for deg. Før du sender elementene for utskifting, kan du overføre supplerende frakt kostnaden for å snu tilbake erstattet elementer fra oss først. Så snart betalingen fullført, vil vi erstatte varene sendt fra deg.

 

Refusjoner Hvis du ønsker å motta refusjon vi vil re-kreditt den opprinnelige kjøperen kreditt-eller debetkort for summen betalt mindre det postale kostnadene. Det kan ta tre virkedager fra mottak av de returnerte varene for refusjon å bli behandlet. Du vil motta en e-postbekreftelse når transaksjonen er gjennomført. Det kan ta inntil ti virkedager for midlene til å reflektere over din konto.

 

Avbestillinger Hvis du har plassert en bestilling og ønsker å kansellere den senere, kan du kontakte vår kundeservice representant så snart som mulig. Vi føler så lei at vi ikke kan avbryte rekkefølge når ordren har blitt sendt. Takk for at du forstår. Hvis du insisterer å kansellere din bestilling, vennligst se vår returrett. Delvis refunderes kredittkort belaste trekkes fra tilgodebeløpet.