Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Spire Jacket 30080 Svart

2,065.43 NOK  1,006.90 NOK
Du får : 51% avslag

  • Modell: Marmot norge 12041

Vennligst Velg:Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

Vi har ikke spart på noe når du utformer våre mest prisgunstige tilbudet i en tre-lags GORE-TEX® Performance Shell. Med eksklusive funksjoner som laminert ledningen kanten av vår Gale Force hette med ERG justering system, Angel Wing bevegelse og laser-boret lomme backing for økt pusteevne, er Spire jacket den perfekte farten til shell for intense utflukter.
Materialer
GORE-TEX® produkter 3L 100% Polyester 4,9 oz / km
Center Tilbake Lengde (Base av halsen til bunnen av hem)
29in
Fit
Regular Fit
Vekt
£ 1 9 oz (708.7g)
Technology
GORE-TEX®

Hva er det?

I hjertet av GORE-TEX® stoffet er en ekstremt tynn membran som er varig vanntett, vindtett og pustende. Den har over 9 milliarder porer per kvadrattomme. Å konstruere en GORE-TEX® laminat (stoff), de binde GORE-TEX® membran mellom høyytelses fôr og shell tekstiler. Hver sting i en søm er en potensiell lekkasje. Det er derfor for varig vanntetthet GORE-TEX® produkter stole på GORE-SEAM® tape påføres med spesialtrente produsenter i sertifiserte fabrikker.

Hvordan virker det?

2-lags konstruksjon, designet for et brødt spekter av friluftsaktiviteter, bruker en spesiell GORE-TEX® membran limt til yttermaterialet og beskyttet på innsiden av en separat fôr. Den separate fôr sørger for bedre bærekomfort og allsidighet.

3-lags konstruksjon, beregnet for mer krevende aktiviteter, bruker en spesiell GORE-TEX® membran klemt mellom yttermaterialet og backer materiale. 3-lags gir ekstra holdbarhet uten ekstra vekt eller bulk.

Hva er fordelene med denne teknologien?

GORE-TEX® stoffer gir virkelig varig vanntetthet, holde vannet ute ved langvarig bruk i tøffe forhold og krevende applikasjoner.

DriClime®

Hva er det? DriClime® mesh er et bi-komponent denier gradient dimensjonal strikk laget av to forskjellige denier garn. Ved hjelp av ekstremt fine fornektere dette strikke er ekstremt lett med overlegen fuktsprødning.

Hvordan virker det?

De større ytre garn er en spesiell filament med en åpen kapillarstruktur, som trekker fuktighet vekk fra huden til baksiden av mesh hvor det sprer seg for å øke fordampningen. Den dimensjonale strukturen i strikk, kombinert med de mindre denier tråder på baksiden av mesh øke arealet som åpner for større fuktighet holder kapasitet.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Denne teknologien øker innvendig komfort av plagget ved at brukeren til å føle seg mindre klam og mer komfortabel over et brødt spekter av temperaturer og forhold. Mesh hindrer kondens samler seg på huden uansett hvilket nivå av aktivitet på grunn av dens 3-dimensjonal struktur. Den dimensjonale strikket struktur hjelper også ved å spre fuktighet over en større overflate å maksimere effektiviteten i prosessen fordampe. Denne teknologien løser problemet med kondens og intern trøst at selv den mest pustende stoffer har problemer med under høy intensitet aktiviteter

Ytelsesspesifikasjoner

Innhold:. 78% Polyester, 22% Nylon
Total vekt: 32 g / m2

Wash & amp; Bryr
Hvorfor vi oppfordrer skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

Klær Care

Maskinvask varm med like farger
Pulverisert vaskemiddel
Ingen tøymyknere
Må ikke strykes
Ikke blekemiddel
Må ikke renses
Tørketrommel varm
Lukk alle festene