Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Transportbånd Tee SS 51820 Steel Heather

238.37 NOK  173.73 NOK
Du får : 27% avslag

  • Modell: Marmot norge 21015

Vennligst Velg:Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

En forestilling stoff med følelsen av bomull: mannskapet halsen Conveyer Tee har en jersey strikke spesielt konstruert for å transportere raskt, noe som gjør det mulig å håndtere fukt og tørr på et blunk. Denne skjorten er veve tilbyr lys solbeskyttelse Menn sømmer og set-i ermene gir bevegelige komfort. Droptrail hem.

Feature List
Lett, fuktighetskontroll Ytelse Knit Jersey
bomullsHånd Polyester
Ultraviolet Protection Factor (UPF) 30
hurtigtørkende og fukttransporterende
Flat-Låst Sømmene for ekstra komfort
Drop Tail Hem For Økt dekning
Sy ermene
Crew Neck
viktigste materialene
100% Polyester Børstet Jersey Heather 4.4 oz / km
Fit
Halv Fitted
Vekt
£ 0 8.12oz (230.2g)
UPF

Hva er det?

UPF står for ultrafiolett beskyttelsesfaktor. Klær kan beskytte deg mot solens ultrafiolette stråler. Det hele avhenger av fiberinnholdet, veve, vekt av stoff og farge.

Så hva er forskjellen mellom UPF og SPF?

SPF står for Sun Protection Factor, som vanligvis forbindes med solkrem. Denne måler hvor lang tid det tar for huden å brenne. UPF på den annen side står for ultrafiolett Protection Factor, som er et mål på mengden av UV-stråling som trenger gjennom et stoff, og når huden. For eksempel vil et stoff rangert med UPF 20 at bare 1 / 20th av solens UV-stråler passere gjennom

Marmot UPF stoffer kommer i UPF 20, 25, 30, 35, 45 & amp.; 50.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Iført en UPF stoff i stor grad vil rødusere eksponering for UV-stråler, (der det dekker kroppen din). Mørke farger og stramme fletter vil ha høyere UPF rating. I tillegg, nylon og polyester er bedre enn vanlig bomull fordi de reflekterer stråling.

Nanowick

Hva er det?

Marmot sin Nanowick teknologi er en gruppe av proprietære stoffer som er konstruert for å gi avansert fuktighetskontroll med akselerert wicking og fordampning. Nanowick unike konstruksjonen gir varig ytelse som ikke vil vaske ut eller slites ut over tid.

Kombinasjonen av høy ytelse garn og unike stoff konstruksjoner er konstruert for å forbedre fukttransporterende og tørketiden som gir komfort hele dagen når aktiv < br /> veker opptil 40% raskere enn tradisjonelle syntetisk
Tørker opptil 10x raskere enn 100% bomull
Ingen aktuelle behandlinger
Ultraviolet Protection Factor (UPF)
Hvordan fungerer det ?

Disse stoffene spres fuktigheten over et stort areal hvor det fordamper raskt å holde deg kjølig, tørr og komfortabel, uten bruk av aktuelle behandlinger.

Hva er fordelene med denne teknologien ?

Marmot sin Nanowick teknologi gir avanserte fukttransporterende og forbedret tørketiden for å gi komfort for alle dine opplevelser på stien, i gym og på fjellet.
Hvorfor vi oppfordrer skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

Klær Care

Vaskes kaldt
med like farger
Pulverisert vaskemiddel
Lett Cycle
Ikke bruk tøymykner
Do Not Bleach
tørkes i lav
Fjern straks
lavt jern når det trengs
Do Not Dry Clean