Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Verve 1/2 Zip 52860 Steel

598.92 NOK  308.02 NOK
Du får : 49% avslag

  • Modell: Marmot norge 9328

Vennligst Velg:Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

The Verve ½ Zip har alle treningsdag funksjoner: stretch polyester transporterer raskt og tørker, flat-låst sømmer, en droptail hem og Raglan ermer. Thumbholes holde ermene på plass og gjør det enkelt å skyve under et lag.
Feature List
Stretch, middels tung, hurtigtørkende ytelse Knit Fabric
Ultraviolet Protection Factor (UPF) 50
Quick-Tørking og fukttransporterende
Flat-Stengte sømmer for økt komfort
Drop Tail Hem For Økt dekning
Raglan ermer for økt bevegelsesutslag
Thumbholes
Hoved Materials < br /> 95% Polyester, 5% elastan Heather Jersey Stretch 5.4 oz / km
Center Tilbake Lengde (Base av halsen til bunnen av hem)
28.25in
Fit
Halv Tilpasset
Vekt
£ 0 9.1oz (258g)
Nanowick

Hva er det?

Marmot sin Nanowick teknologi er en gruppe av proprietære stoffer som er konstruert for å gi avansert fuktighetskontroll med akselerert wicking og fordampning. Nanowick unike konstruksjonen gir varig ytelse som ikke vil vaske ut eller slites ut over tid.

Kombinasjonen av høy ytelse garn og unike stoff konstruksjoner er konstruert for å forbedre fukttransporterende og tørketiden som gir komfort hele dagen når aktiv < br /> veker opptil 40% raskere enn tradisjonelle syntetisk
Tørker opptil 10x raskere enn 100% bomull
Ingen aktuelle behandlinger
Ultraviolet Protection Factor (UPF)
Hvordan fungerer det ?

Disse stoffene spres fuktigheten over et stort areal hvor det fordamper raskt å holde deg kjølig, tørr og komfortabel uten bruk av aktuelle behandlinger.

Hva er fordelene med denne teknologien ?

Marmot sin Nanowick teknologi gir avanserte fukttransporterende og forbedret tørketiden for å gi komfort for alle dine opplevelser på stien, i gym og på fjellet.

Marmot Solarshield < p> Hva er det?

Marmot sin Solarshield er innebygd solbeskyttelse uten hjelp av aktuelle behandlinger som kan vaskes ut over tid. Stoffet er utviklet for å gi permanent solbeskyttelse gjennom garn og stoff konstruksjon. Solarshield, i sin sanne form, er direkte relatert til UPF og hvordan det kan beskytte deg mot solens skadelige stråler.

Hva er UPF?

UPF, per definisjon, er Ultraviolet Protection Factor på et plagg eller klær. Det er solen protectiveness av et stoff, evaluert og vurdert med et målesystem mye som SPF. MennUPF priser både UVA og UVB-beskyttelse, Menn SPF eneste prisene UVB-beskyttelse

UVA & amp.; UVB er ultrafiolette stråling bølgelengder eller stråler slippes ut av solen UVA-stråler er lange bølgelengder som trenger dypt inn i huden, forårsaker rynker og for tidlig aldring.

UVB stråler er korte, kraftige, og skadelige bølgelengder som påvirker de ytre lag av huden din. UVB-stråler forårsaker solbrenthet og skader DNA i huden, forårsaker hudkreft. I 1996 ble begrepet UPF utviklet i Australia som et mål på hvor mye UV trenger et stoff. Det bestemmes ved hjelp av en UV transmisjon analysator (en vanlig husholdning verktøy) for å måle spektral transmissi på av UVA og UVB stråler.

Hvordan virker det?

Faktorer som påvirker nivået av solbeskyttelse levert av et stoff, i omtrentlig rekkefølge av betydning, blant annet veve, farge, vekt, strekk, og fuktighet. Jo mer åpen / mindre tett stoff, jo dårligere beskyttelse (veve vekt strekk). Jo mørkere farge, jo mer farge, jo bedre beskyttelse. Få et stoff våt røduserer beskyttelsen så mye som halvparten unntatt silke og viskose som kan få mer beskyttende når det er vått. Polyester inneholder en ester (benzen) ring som absorberer UV-stråling. Her er en generell oversikt over UPF karakterer vs. solbeskyttelse av solbeskyttelse et stoff er i stand til å:

vurdering av 15-20 er god (Blocks 93,3 til 95,9% av UV)
vurdering av 25-35 er veldig bra (Blocks 96,0 til 97,4% av UV)
vurdering av 40-50 + er utmerket (Blocks 97,5 eller mer% av UV)
Hva er fordelene med denne teknologien?

Solarshield produkter har innebygd beskyttelse uten hjelp av aktuelle behandlinger som kan vaskes ut over tid. Ved hjelp av unike fiberinnhold, vever, stoff vekter og farger, våre ingeniører har en samling av UPF klær og tilbehør for å bidra til å rødusere eksponering for UV-stråler og gir deg mer tid i den flotte naturen.
Hvorfor vi oppfordrer forsvarlig omsorg av våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

Klær Care

Maskinvask Warm
med like farger
Nei tøymyknere
Tumble Dry Low
Ikke Bleach
Cool Iron om nødvendig
Lukk alle fester