Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Waldron SS 61970 Brick

389.96 NOK  187.95 NOK
Du får : 52% avslag

  • Modell: Marmot norge 1131

Vennligst Velg:Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

Høyre for anledningen: Trekk Waldron ut av bilen for de siste liten sushi planer etter klatring. En forestilling stoff som trekker fuktighet bort fra kroppen og distribuerer den på stoffets overflate for å tørke raskt, blanding av bomulls myk Supplex nylon og miljøvennlig resirkulert polyester pakker lett. Holdbar, pen og like allsidig som du er.
Feature List
Packable, pustende, lett ytelse vevnader
Ultraviolet Protection Factor (UPF) 50
Slitesterk Nylon Supplex < br /> recylced Polyester for hurtigtørkende og fukttransporterende
Durable Flat felte Sømmer med Contrast Interiør Stitch
Marmot UpCycle® Produkt med resirkulert polyester
skjorte Tail Hem og Single Patch Pocket
viktigste materialene
58% Supplex Nylon, 42% resirkulert polyester Vanlig Vevet 2.1 oz / km
Fit
Regular Fit
Vekt
£ 0 4.2oz (119.1g)
UPF

Hva er det?

UPF står for ultrafiolett beskyttelsesfaktor. Klær kan beskytte deg mot solens ultrafiolette stråler. Det hele avhenger av fiberinnholdet, veve, vekt av stoff og farge.

Så hva er forskjellen mellom UPF og SPF?

SPF står for Sun Protection Factor, som vanligvis forbindes med solkrem. Denne måler hvor lang tid det tar for huden å brenne. UPF på den annen side står for ultrafiolett Protection Factor, som er et mål på mengden av UV-stråling som trenger gjennom et stoff, og når huden. For eksempel vil et stoff rangert med UPF 20 at bare 1 / 20th av solens UV-stråler passere gjennom

Marmot UPF stoffer kommer i UPF 20, 25, 30, 35, 45 & amp.; 50.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Iført en UPF stoff i stor grad vil rødusere eksponering for UV-stråler, (der det dekker kroppen din). Mørke farger og stramme fletter vil ha høyere UPF rating. I tillegg, nylon og polyester er bedre enn vanlig bomull fordi de reflekterer stråling.

Nanowick

Hva er det?

Marmot sin Nanowick teknologi er en gruppe av proprietære stoffer som er konstruert for å gi avansert fuktighetskontroll med akselerert wicking og fordampning. Nanowick unike konstruksjonen gir varig ytelse som ikke vil vaske ut eller slites ut over tid.

Kombinasjonen av høy ytelse garn og unike stoff konstruksjoner er konstruert for å forbedre fukttransporterende og tørketiden som gir komfort hele dagen når aktiv < br /> veker opptil 40% raskere enn tradisjonelle syntetisk
Tørker opptil 10x raskere enn 100% bomull
Ingen aktuelle behandlinger
Ultraviolet Protection Factor (UPF)
Hvordan fungerer det ?

Disse stoffene spres fuktigheten over et stort areal hvor det fordamper raskt å holde deg kjølig, tørr og komfortabel uten bruk av aktuelle behandlinger.

Hva er fordelene med denne teknologien ?

Marmot sin Nanowick teknologi gir avanserte fukttransporterende og forbedret tørketiden for å gi komfort for alle dine opplevelser på stien, i gym og på fjellet.
Hvorfor vi oppfordrer skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

Klær Care

Vaskes kaldt med like farger
Pulverisert vaskemiddel
Ingen tøymyknere
Lavt jern når det trengs
Bare ikke-klor når det er nødvendig
Må ikke renses
Tørketrommel lav eller henge til tørk