Velkommen:  Klikk her for å bestille: Logg inn- Registrer
Valutaer:

Wallace Polo SS 63390 Svart

453.23 NOK  243.14 NOK
Du får : 46% avslag

  • Modell: Marmot norge 5620

Vennligst Velg:Legg til handlevogn:
Detalj av produktet

Når du trenger å være på din beste oppførsel Wallace Polo Kortermet feiler på siden av konservative. Til tross for avslappet look med en tre-knepping, lar drirelease® ytelse stoff denne lette polo å raskt tørr og puste samtidig opprettholde en myk følelse. Flat-låst sømmer sitte komfortabelt, minimere minst en irritasjon i ubehagelig middagsbordet situasjoner.
Feature List
Lett, pustende, behagelig Ytelse Strikk Fabric
Ultraviolet Protection Factor (UPF) 30
Dri-Release® for Permanent fjerner fukt og rask - Tørking Properties
Fresh Guard® Finish for luktkontroll
Flat-Stengte sømmer for økt komfort
3 knappestolpe
Tag-Free neckline
viktigste materialene
Dri-Release® Cotton 85% Polyester, 15% Cotton 3,7 oz / km
Fit
Halv Fitted
Vekt
£ 0 10.6 oz (300.5g)
UPF

Hva er det?

UPF står for ultrafiolett beskyttelsesfaktor. Klær kan beskytte deg mot solens ultrafiolette stråler. Det hele avhenger av fiberinnholdet, veve, vekt av stoff og farge.

Så hva er forskjellen mellom UPF og SPF?

SPF står for Sun Protection Factor, som vanligvis forbindes med solkrem. Denne måler hvor lang tid det tar for huden å brenne. UPF på den annen side står for ultrafiolett Protection Factor, som er et mål på mengden av UV-stråling som trenger gjennom et stoff, og når huden. For eksempel vil et stoff rangert med UPF 20 at bare 1 / 20th av solens UV-stråler passere gjennom

Marmot UPF stoffer kommer i UPF 20, 25, 30, 35, 45 & amp.; 50.

Hva er fordelene med denne teknologien?

Iført en UPF stoff i stor grad vil rødusere eksponering for UV-stråler, (der det dekker kroppen din). Mørke farger og stramme fletter vil ha høyere UPF rating. I tillegg, nylon og polyester er bedre enn vanlig bomull fordi de reflekterer stråling.

drirelease med FreshGuard®

Hva er det?

drirelease med FreshGuard® er en fukt transportsystem bygget inn i garn som leverer evig veke som ikke vil vaske ut.

Hvordan virker det?

drirelease med FreshGuard® transporterer fuktighet ved å flytte væske vekk fra huden og presser det til utsiden av stoffet. FreshGuard® er innebygd i stoffet eliminere lukt og stoppe tiltrekningen av lukt-bakterier.

Hva er fordelene med denne teknologien?

drirelease® stoffet tørker raskt, faktisk tørker det 4x raskere enn bomull gjør det energisparing fordi drirelease® plagg vil bruke mindre tid i tørketrommelen. Og fordi ingen skadelige kjemikalier blir brukt, drirelease® er miljøvennlig.

Ytelsesspesifikasjoner

En patentert blanding av 85-90% hydrofob / syntetisk ("vann-hating") fibre < br /> 10-15% naturlig / hydrofile ("vann-elskende") fibre
Hvorfor vi oppfordrer skikkelig vare på våre klær og utstyr?

Fordi du har investert i (eller tenker på å investere i) en av de mest teknisk avanserte stykker av klær eller utstyr du noensinne vil eie og vi vil sørge for at du har den informasjonen du trenger for å beskytte og omsorg for kjøpet. Riktig pleie sikrer du vil optimalisere ytelsen til Marmot produkt og maksimere sin service-liv.

Klær Care

Lett syklus
Vaskes varm
Pulverisert vaskemiddel
Ingen tøymyknere
Varm jernet når det trengs
Ikke-klor
Tørketrommel lav
Fjern omgående